• Etusivu
  • Kasvillisuus

Kauniit kranssit ja koristeet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 19.11.2013
1861_655332890_2011102485925.jpg

Kirkkonummen Jorvaksessa sijaitsevan Puutarhaliike Reimanin ammattitaitoinen henkilökunta valmistaa koristeita ja kransseja, joista kelpaa ottaa mallia!

1861_655332890_2011102485936.jpg

Ole sinäkin luova ja rohkea - ja päästä mielikuvitus valloilleen! Luonnonmateriaaleja hyödyntämällä pääset jo pitkälle, mutta täydentää voit toki nauhoilla, askartelutarvikkeilla, valosarjoilla jne.

Kranssien lisäksi voit valmistaa myös palloja, kelloja, köynnöksiä - tai vaikka sydämiä kuten Reimanilla!

Kasvillisuus
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20226_78652.jpg
Lanttu, nauris, retiisi ja kaali
Tee hyvät valmistelut juuresten kasvualustaan ja huomioi kasvupaikkavaatimukset. Istuta aina oikea kasvi oikealle paikalle. Tutustu myös erilaisiin vihannesten ja juuresten tuholaisiin sekä niiden torjuntakeinoihin.
20236_78253.jpg
Varo punkkeja, niitä on jo paljon
Kesän saapuessa myös punkit lähtevät liikkeelle ja voivat tarttua metsissä ja heinikoissa kulkijoihin. Leudot talvet, kosteat ja pitkät syksyt edesauttavat punkkien lisääntymistä ja levittäytymistä.
201910_60669.jpg
Väriä syksyisessä puutarhassa
Syksyinen puutarha hurmaa väreillään ja tuoksullaan, myöhään kukkivilla lajeilla ja valon leikillä!Jos haluaa puutarhansa näyttävän hyvältä myös kesän kovimman kukintakauden jälkeen, niin silloin oikeanlainen kasvien valinta on avainasemassa. Valitse puutarhaasi ruskan väreihin pukeutuvia puita ja pensaita sekä myöhään kukkivia ja kauniisti lakastuvia perennoja.Syksyisen puutarhan kauneutta täydentää puiden väleistä matalalta paistava aurinko, vesielementin solina ja tuulen aiheuttama lehtien havina sekä syyspuutarhan tuoksu.
20232_76862.jpg
Peikonlehti (Monstera)
Peikonlehti on helppohoitoinen ja vähään tyytyväinen, suosituksi tullut viherkasvi, joka tunnetaan suurista ja liuskoittuneista lehdistään. Sopivissa olosuhteissa peikonlehti voi kasvattaa jopa puolen metrin levyisiä lehtiä ja kasvaa pituutta kymmenenkin metriä.
20074_4728.jpg
Siemenvesalta kukkaloistoa kesään
Avomaanfreesia (Freesia x hybrida)Kiinnostaisiko kaunis värisekoitus tuoksuvia freesioita? Ne sopivat sekä esikasvatukseen että suoraan avomaalle istutettavaksi.Kasvupaikan pitää olla aurinkoinen, tuulensuojainen ja lämmin. Kasvualustaksi sopii läpäisevä, kalkittu ja runsasravinteinen, vähintään 30 cm syvä multamaa. Kasvu ja kukinta on huonoa kuivassa maassa.
20238_79192.jpg
Lääkekaapin päivitys: tässä muistilistaa sisällöstä
Käsi ylös ne, jotka muistavat siivota lääkekaappinsa säännöllisesti. Aika harva, eikö vain? Hyvä aika lääkekaapin siivoukselle on esimerkiksi kevät, jolloin pystyy jo etukäteen varautumaan mahdollisiin kevään ja kesän myötä tuleviin kolhuihin, naarmuihin ja itikoiden puraisuihin.Mutta mitä lääkekaapissa olisi hyvä olla?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton