• Etusivu
 • Varusteet

Leikkaa korkeat pensasaidat helposti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 23.08.2023Päivitetty 25.08.2023
20238_82900.jpg

Siistiksi trimmattu pensasaita on näkyvä osa pihaa ja huoliteltua julkisivua. Säännölliset leikkuut hoituvat helposti, kun käytössä on ergonominen akkupensasleikkuri. Työn sujuvuuden kannalta tärkeää on myös ulottuma – helposti säädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa leikkuun ylhäältä ilman tikkaita.

Miellyttävää työskentelyä

Bochin UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkuri on erinomainen työkalu korkeiden pensaiden leikkuuseen. Sen kääntyvällä päällä varustettu korkeussäädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa jopa 2,6 metrin ulottuvuuden, mikä mahdollistaa vaivattoman käsittelyn maasta käsin. Laite on kevyt, panoltaan vain 3,6 kiloa sekä optimaalisesti tasapainotettu, mikä takaa miellyttävän käsittelyn.

UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkuri on myös varustettu pidennetyllä otealueella, apukahvalla sekä ergonomisen pehmeällä takakahvalla. Helppo ohjattavuus takaa tasaisen tarkat, siistit leikkaustulokset.

20238_82901.jpg

Leikkaa ilman keskeytyksiä

Paksut oksat eivät myöskään tuota mitään vaikeuksia pensasaitaa leikatessa. UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkurissa on Boschin patentoima lukkiutumisenestojärjestelmä, joka varmistaa nopean ja keskeytymättömän leikkaamisen. Laserleikatut ja timanttihiotut terät puolestaan varmistavat tasaisen siistin leikkuujäljen ja erinomaiset tulokset.

Voimakas 18 V:n litiumioniakku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin jatkuvan työskentelyn ilman, että virtajohtoa tarvitsee varoa työskennellessä.

20238_82903.jpg

Työt sujuvat yhteensopivalla akulla

Lisää virtaa vain yhdellä kädenliikkeellä − POWER FOR ALL -akku vaihtuu nopeasti ja helposti työkalusta toiseen. Se mahdollistaa entistä joustavamman työskentelyn, kun sama akku sopii myös muiden merkkien POWER FOR ALL -akkujärjestelmää käyttäviin työkaluihin.

POWER FOR ALL 18V -järjestelmässä kaikki laitteet toimivat yhdellä ainoalla akulla. Sillä voi käyttää 10 eri laitevalmistajan 100 erilaista työkalua. Järjestelmään kuuluu laadukkaita ammattityökalumerkkejä: Gardena, Bosch Home Appliances, Husqvarna, GLORIA Haus und Gartengeräte, Wagner, Rapid, Steinel, Kübler Workwear ja PerfectPro.

20238_82871.jpg
 • Akku 18 V 2,5 Ah
 • Käyttöaika ja latausaika 60 min
 • Leikkuualue per lataus 200 m²
 • Laipan pituus 43 cm
 • Korkeudensäätö 210 – 260 cm
 • Kääntyvä pää 135 °
 • Paino 3,6 kg
Ohje

Ohje

UniversalHedgePole 18:n tekniset tiedot

 • Akku 18 V 2,5 Ah
 • Käyttöaika ja latausaika 60 min
 • Leikkuualue per lataus 200 m²
 • Laipan pituus 43 cm
 • Korkeudensäätö 210 – 260 cm
 • Kääntyvä pää 135 °
 • Paino 3,6 kg
20238_82875.jpg

UniversalHedgepole akkupensasleikkurin suositettu vähittäishinta ilman akkua ja laturia on 157,90€.

Katso lisää UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkurista

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
20237_82521.jpg
Sahaa oksia nopeasti ja helposti
Saha on puutarhanhoidon yksi perustyökaluista. Tarpeita oksien sahaamiseen tulee niin siistimisten, harvennuksien kuin puun kaadon yhteydessä. Myös erilaisissa rakennusprojekteissa sahaa tarvitaan lähes aina. Perinteinen käsisaha on kaikille tuttu luottopeli, mutta nyt sahaustyöt voi hoitaa aiempaa nopeammin ja vähällä vaivalla − vain liipaisinta painamalla. Uusi akkukäyttöinen akkuoksasaha on kompakti ja tehokas työkalu kodin erilaisissa sahaustöissä.
20226_45906.jpg
Lehtipensasaidan leikkaaminen
Istutusleikkaus tehdään aina keväällä joko istutuksen yhteydessä tai syksyllä istutetuille taimille seuraavana keväänä. Piiskataimet leikataan noin 10 sentin korkeudelta ja haaroittuneet aitataimet 2–3 silmun päältä. Tarkoituksena on saada taimet haaroittumaan mahdollisimman alhaaltaja näin aidasta tulee tiheä alhaalta saakka. Myös vapaasti kasvavan aidanteen taimet leikataan samalla tavoin. Jos astiataimi on hyvin haaroittunut alhaalta asti, sitä ei tarvitse leikata.
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.
Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti siistiksi järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskasteli joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka aina vain sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.
20207_65890.jpg
Etanadynamiitilla eroon kivistä ja kallioista
Jos tarvitset helpon ja edullisen tavan päästä eroon pihallasi olevasta kivestä tai kalliosta, niin silloin tarvitset Ter-Mite -murtolaastia. Se toimii hitaasti, joten se mahdollistaa purkutyön turvallisesti ja yksinkertaisesti ilman perinteistä räjäyttämistä. Eikä tarvitse pelätä räjähteen aiheuttavan lähellä oleville rakennuksille vaurioita ja sitä voidaan käyttää jopa sisätiloissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton