• Etusivu
 • Varusteet

Leikkaa korkeat pensasaidat helposti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 25.08.2023
20238_82900.jpg

Siistiksi trimmattu pensasaita on näkyvä osa pihaa ja huoliteltua julkisivua. Säännölliset leikkuut hoituvat helposti, kun käytössä on ergonominen akkupensasleikkuri. Työn sujuvuuden kannalta tärkeää on myös ulottuma – helposti säädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa leikkuun ylhäältä ilman tikkaita.

Miellyttävää työskentelyä

Bochin UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkuri on erinomainen työkalu korkeiden pensaiden leikkuuseen. Sen kääntyvällä päällä varustettu korkeussäädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa jopa 2,6 metrin ulottuvuuden, mikä mahdollistaa vaivattoman käsittelyn maasta käsin. Laite on kevyt, panoltaan vain 3,6 kiloa sekä optimaalisesti tasapainotettu, mikä takaa miellyttävän käsittelyn.

UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkuri on myös varustettu pidennetyllä otealueella, apukahvalla sekä ergonomisen pehmeällä takakahvalla. Helppo ohjattavuus takaa tasaisen tarkat, siistit leikkaustulokset.

20238_82901.jpg

Leikkaa ilman keskeytyksiä

Paksut oksat eivät myöskään tuota mitään vaikeuksia pensasaitaa leikatessa. UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkurissa on Boschin patentoima lukkiutumisenestojärjestelmä, joka varmistaa nopean ja keskeytymättömän leikkaamisen. Laserleikatut ja timanttihiotut terät puolestaan varmistavat tasaisen siistin leikkuujäljen ja erinomaiset tulokset.

Voimakas 18 V:n litiumioniakku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin jatkuvan työskentelyn ilman, että virtajohtoa tarvitsee varoa työskennellessä.

20238_82903.jpg

Työt sujuvat yhteensopivalla akulla

Lisää virtaa vain yhdellä kädenliikkeellä − POWER FOR ALL -akku vaihtuu nopeasti ja helposti työkalusta toiseen. Se mahdollistaa entistä joustavamman työskentelyn, kun sama akku sopii myös muiden merkkien POWER FOR ALL -akkujärjestelmää käyttäviin työkaluihin.

POWER FOR ALL 18V -järjestelmässä kaikki laitteet toimivat yhdellä ainoalla akulla. Sillä voi käyttää 10 eri laitevalmistajan 100 erilaista työkalua. Järjestelmään kuuluu laadukkaita ammattityökalumerkkejä: Gardena, Bosch Home Appliances, Husqvarna, GLORIA Haus und Gartengeräte, Wagner, Rapid, Steinel, Kübler Workwear ja PerfectPro.

20238_82871.jpg
 • Akku 18 V 2,5 Ah
 • Käyttöaika ja latausaika 60 min
 • Leikkuualue per lataus 200 m²
 • Laipan pituus 43 cm
 • Korkeudensäätö 210 – 260 cm
 • Kääntyvä pää 135 °
 • Paino 3,6 kg
Ohje

Ohje

UniversalHedgePole 18:n tekniset tiedot

 • Akku 18 V 2,5 Ah
 • Käyttöaika ja latausaika 60 min
 • Leikkuualue per lataus 200 m²
 • Laipan pituus 43 cm
 • Korkeudensäätö 210 – 260 cm
 • Kääntyvä pää 135 °
 • Paino 3,6 kg
20238_82875.jpg

UniversalHedgepole akkupensasleikkurin suositettu vähittäishinta ilman akkua ja laturia on 157,90€.

Katso lisää UniversalHedgePole 18 akkupensasleikkurista

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
koneet
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20196_58819.jpg
Valitse sopiva pensasleikkuri
Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
Bosch EasyChain
Sahaa oksia nopeasti ja helposti
Saha on puutarhanhoidon yksi perustyökaluista. Tarpeita oksien sahaamiseen tulee niin siistimisten, harvennuksien kuin puun kaadon yhteydessä. Myös erilaisissa rakennusprojekteissa sahaa tarvitaan lähes aina. Perinteinen käsisaha on kaikille tuttu luottopeli, mutta nyt sahaustyöt voi hoitaa aiempaa nopeammin ja vähällä vaivalla − vain liipaisinta painamalla. Uusi akkukäyttöinen akkuoksasaha on kompakti ja tehokas työkalu kodin erilaisissa sahaustöissä.
20226_45906.jpg
Lehtipensasaidan leikkaaminen
Istutusleikkaus tehdään aina keväällä joko istutuksen yhteydessä tai syksyllä istutetuille taimille seuraavana keväänä. Piiskataimet leikataan noin 10 sentin korkeudelta ja haaroittuneet aitataimet 2–3 silmun päältä. Tarkoituksena on saada taimet haaroittumaan mahdollisimman alhaaltaja näin aidasta tulee tiheä alhaalta saakka. Myös vapaasti kasvavan aidanteen taimet leikataan samalla tavoin. Jos astiataimi on hyvin haaroittunut alhaalta asti, sitä ei tarvitse leikata.
20217_71736.jpg
Työmaalla kahvitauko -Kahvinkeittimet testissä!
Voisi melkein ajatella, että suomalainen herää kahvilla, elää kahvilla ja pysyy liikkeessä kahvilla. Työmailla ja toimistoilla on varmasti käytössä erilaisia kahvinkeittimiä, joista TTS Työtehoseura on testannut niistä nyt kuusi. Testissä oli mukana niin perusmalleja kuin kalliimpia design-tuotteitakin. Mikä keitin selvisi voittajana maaliin? Millä kriteereillä keität työpaikkasi parhaat sumpit?
Allawayn lisävarusteena saatava robotti-imuri Vactronic
Lisävarusteena robotti-imuri – uusi lähestymistapa älykkääseen siivoukseen
Sinnehän se vilahti, villakoira, piiloon sohvan alle. Toinen kurkistaa nojatuolin takaa valmiina pyörähtelemään ilmavirran mukana ties minne. Kevätaurinko paljastaa armotta pölyhiukkaset sekä juurikin nuo äänettömät ja kutsumattomat lemmikit, villakoirat.
kuva otettu korkealla nostolava-auton korista katon yläpuolella
Ikkunoiden kunnostus rinteisellä tontilla: Testissä Janneniskan JN24 nostolava-auto
Vanhan talon ikkunoiden ja katon kunnostus voi olla haastavaa, kuten Emma Aholan kodissa, joka kaiken lisäksi sijaitsee jyrkässä rinteessä. Talon kunnostustoimenpiteet edellyttivät perinteisestä poikkeavia ratkaisuja kodin huoltotoimenpiteisiin. Ahola onnistui toteuttamaan ikkunaremontin turvallisesti ja tehokkaasti Jannenskan JN24 nostolava-autolla. Tässä artikkelissa hän jakaa ensikertalaisen kokemuksia nostolava-auton käytöstä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton