• Etusivu
  • Talo

Riittävästi lämmintä käyttövettä mökille – nopeasti ja vaivatta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Bosch Home Comfort
Päivitetty 08.03.2024
20194_57400.jpg

Lämminvesivaraajalla mökillä on aina lämmintä vettä käytössä.

Kesän lähestyessä heräävät myös ajatukset tarvittavista parannuksista mökille. Jotta lomalla vietetty aika olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa, on käytännön varustelutason oltava kunnossa. Lämminvesivaraaja tarjoaa erinomaisen ratkaisun lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös kesäasunnolla. Nopean asennuksen jälkeen laite on heti käytettävissä ja lämmintä vettä riittää isommallekin porukalle.

Uusi lämminvesivaraaja vastaa loma-asumisen tarpeisiin

Lämminvesivaraajaa valitessa kannattaa panostaa laatuun. Helppo käytettävyys sekä luotettava toiminta ovat ominaisuuksia, jotka varmistavat lämpimän veden saannin tarvittaessa parantaen näin asumisviihtyvyyttä.

Boschin uuden Tronic 4500T -lämminvesivaraajan käyttö on helppoa tilanteessa kuin tilanteessa. Käyttäjäystävällisestä digitaalinäytöstä säädöt onnistuvat kätevästi ja esimerkiksi Power Boost-toimintoa käyttämällä on veden lämmitysaikaa mahdollista lyhentää.

Veden puhtaudesta huolen pitää automaattinen anti-legionella-toiminto, jossa varaaja nostaa käyttöveden lämpötilan automaattisesti riittävän korkeaksi ehkäistäkseen legionella-bakteerin muodostumisen. Laitteessa on myös jäätymissuoja-toiminto sopien täydellisesti loma- tai vapaa-ajanasuntojen tarpeisiin.

Mallista on saatavilla kolme eri kokoluokkaa käyttötarpeen mukaan: 50l, 100l ja 150l. Tyylikäs muotoilu viimeistelee Tronic 4500T -varaajan, joka voidaan sijoittaa näkyvälle paikalle esimerkiksi kaapiston viereen. Keveytensä ansiosta laite on helppo asentaa haluttuun paikkaan. Malli 100l painaa vain 39 kg.

Bosch Tronic 4500T

  • Helppokäyttöinen laite tyylikkäällä muotoilulla
  • Power Boost -toiminto lyhentää veden lämmitysaikaa
  • Digitaalinäyttö – tyylikäs ja käyttäjäystävällinen muotoilu
  • Kevyt, helposti asennettava laite
  • Anti-legionella-toiminto estää legionella-bakteerin muodostumisen
  • Jäätymissuoja-toiminto
<p data-block-key="rhdor">Tronic 4500T -lämminvesivaraaja on asennettavissa helposti haluttuun paikkaan.</p>
Tronic 4500T -lämminvesivaraaja on asennettavissa helposti haluttuun paikkaan.
Bosch Home Comfort
Talo
käyttövesi
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20194_57400.jpg
Riittävästi lämmintä käyttövettä mökille - nopeasti ja vaivatta
Kesän lähestyessä heräävät myös ajatukset tarvittavista parannuksista mökille. Jotta lomalla vietetty aika olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa, on käytännön varustelutason oltava kunnossa. Lämminvesivaraaja tarjoaa erinomaisen ratkaisun lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös kesäasunnolla. Nopean asennuksen jälkeen laite on heti käytettävissä ja lämmintä vettä riittää isommallekin porukalle.
20196_58812.jpg
Suojaudu legionella-bakteerilta lämminvesivaraajan avulla
Legionellatartunta, eli legionelloosi on Legionella pneumophilan aiheuttama vakava keuhkokuume, jonka voi saada esimerkiksi pisaratartuntana suihkusta, porealtaasta tai kukkamullan käsittelystä. Bakteeri lisääntyy vesijärjestelmissä, joissa lämmin käyttövesi on alle 50 astetta. Ympäristöministeriö on määrittänyt lämpimän käyttöveden suositusasteen, mutta siitä huolimatta markkinoilla on laitteita, jotka eivät ole kyllin tehokkaita nostamaan veden lämpötilaa vaaditulle tasolle. Asentamalla itsellesi Bosch Tronic 4500T lämminvesivaraajan varmistut, ettei tämä haitallinen bakteeri elä sinun käyttövedessäsi.
202111_73691.jpg
Pieni ja helposti tyhjennettävä mökkivaraaja viimeisteli kesämökin remontin
Merikarvialle meren äärelle 1970-luvulla rakennettu hirsimökki on saanut vuosien varrella lisää mukavuuksia. Tuorein remontti toteutettiin viime kesänä, jolloin keittiö päivitettiin uusilla kalusteilla ja astianpesukoneella. Samalla myös lämminvesivaraaja vaihdettiin uuteen.
201911_61325.jpg
Kun suihku on haalea tai kylmä – onko aika vaihtaa lämminvesivaraaja?
Jos asunto-osakeyhtiön rivi-, pari- tai erillistaloja ei ole liitetty kaukolämpöverkkoon tai lämmintä käyttövettä ei tuoteta keskitetysti maa- tai ilma-vesilämpöpumpulla, jokaisessa asunnossa on yleensä oma lämpimän veden tuotto eli tutummin lämminvesivaraaja.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.
Jarno Virtanen
Putkiremontti siirtyi ja lämmitys alkoi toimia – kaksi taloyhtiötä kertoo vedenkäsittelyn vaikutuksista
Useissa taloyhtiöissä putkiremontti tulee ensimmäisenä mieleen, kun putkistot ovat tulossa tiensä päähän, lämmitys toimii epätasaisesti tai putkistoissa ilmenee esimerkiksi vuotoja. Kaksi taloyhtiötä ja tutkija kertoo miten vedenkäsittelyllä nanokuplien avulla voi olla niin tehokas apu ja ratkaiseva vaikutus putkistoihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton