• Etusivu
  • Talo

Riittävästi lämmintä käyttövettä mökille – nopeasti ja vaivatta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Bosch Home Comfort
Päivitetty 08.03.2024
20194_57400.jpg

Lämminvesivaraajalla mökillä on aina lämmintä vettä käytössä.

Kesän lähestyessä heräävät myös ajatukset tarvittavista parannuksista mökille. Jotta lomalla vietetty aika olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa, on käytännön varustelutason oltava kunnossa. Lämminvesivaraaja tarjoaa erinomaisen ratkaisun lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös kesäasunnolla. Nopean asennuksen jälkeen laite on heti käytettävissä ja lämmintä vettä riittää isommallekin porukalle.

Uusi lämminvesivaraaja vastaa loma-asumisen tarpeisiin

Lämminvesivaraajaa valitessa kannattaa panostaa laatuun. Helppo käytettävyys sekä luotettava toiminta ovat ominaisuuksia, jotka varmistavat lämpimän veden saannin tarvittaessa parantaen näin asumisviihtyvyyttä.

Boschin uuden Tronic 4500T -lämminvesivaraajan käyttö on helppoa tilanteessa kuin tilanteessa. Käyttäjäystävällisestä digitaalinäytöstä säädöt onnistuvat kätevästi ja esimerkiksi Power Boost-toimintoa käyttämällä on veden lämmitysaikaa mahdollista lyhentää.

Veden puhtaudesta huolen pitää automaattinen anti-legionella-toiminto, jossa varaaja nostaa käyttöveden lämpötilan automaattisesti riittävän korkeaksi ehkäistäkseen legionella-bakteerin muodostumisen. Laitteessa on myös jäätymissuoja-toiminto sopien täydellisesti loma- tai vapaa-ajanasuntojen tarpeisiin.

Mallista on saatavilla kolme eri kokoluokkaa käyttötarpeen mukaan: 50l, 100l ja 150l. Tyylikäs muotoilu viimeistelee Tronic 4500T -varaajan, joka voidaan sijoittaa näkyvälle paikalle esimerkiksi kaapiston viereen. Keveytensä ansiosta laite on helppo asentaa haluttuun paikkaan. Malli 100l painaa vain 39 kg.

Bosch Tronic 4500T

  • Helppokäyttöinen laite tyylikkäällä muotoilulla
  • Power Boost -toiminto lyhentää veden lämmitysaikaa
  • Digitaalinäyttö – tyylikäs ja käyttäjäystävällinen muotoilu
  • Kevyt, helposti asennettava laite
  • Anti-legionella-toiminto estää legionella-bakteerin muodostumisen
  • Jäätymissuoja-toiminto
<p data-block-key="h7v37">Tronic 4500T -lämminvesivaraaja on asennettavissa helposti haluttuun paikkaan.</p>
Tronic 4500T -lämminvesivaraaja on asennettavissa helposti haluttuun paikkaan.
Bosch Home Comfort
Talo
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20194_57400.jpg
Riittävästi lämmintä käyttövettä mökille - nopeasti ja vaivatta
Kesän lähestyessä heräävät myös ajatukset tarvittavista parannuksista mökille. Jotta lomalla vietetty aika olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa, on käytännön varustelutason oltava kunnossa. Lämminvesivaraaja tarjoaa erinomaisen ratkaisun lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös kesäasunnolla. Nopean asennuksen jälkeen laite on heti käytettävissä ja lämmintä vettä riittää isommallekin porukalle.
20196_58812.jpg
Suojaudu legionella-bakteerilta lämminvesivaraajan avulla
Legionellatartunta, eli legionelloosi on Legionella pneumophilan aiheuttama vakava keuhkokuume, jonka voi saada esimerkiksi pisaratartuntana suihkusta, porealtaasta tai kukkamullan käsittelystä. Bakteeri lisääntyy vesijärjestelmissä, joissa lämmin käyttövesi on alle 50 astetta. Ympäristöministeriö on määrittänyt lämpimän käyttöveden suositusasteen, mutta siitä huolimatta markkinoilla on laitteita, jotka eivät ole kyllin tehokkaita nostamaan veden lämpötilaa vaaditulle tasolle. Asentamalla itsellesi Bosch Tronic 4500T lämminvesivaraajan varmistut, ettei tämä haitallinen bakteeri elä sinun käyttövedessäsi.
201712_51104.jpg
Tutustu edistykselliseen patteritermostaattiin
Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.
20208_66210.jpg
Kahdeksan kuukautta vuodessa ilman ostettua energiaa
Vuonna 2008 raitiovaunuonnettomuudessa loukkaantunut Mikael Turtiainen toteuttaa isänsä ja yhteistyökumppaneiden kanssa uutta omakotitaloa Tuusulan asuntomessuille. Lähes valmiin talon erikoisuutena on tavoite selvitä kahdeksan kuukautta vuodessa ilman ostettua energiaa.
20211_68317.jpg
Harkitsetko kodin lämmitystavan vaihtoa? Osallistu ilmaiseen webinaariin!
Lämmitätkö fiksusti vai maksatko liikaa? Olisiko sopiva aika lämmitysremontille ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? Osallistu NIBEn järjestämään ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 3.3.2021 klo 18, niin päivität lämmitystietosi vaivattomasti ajan tasalle.
20239_82800.jpg
Poistoilmalämpöpumppu haastaa tehokkuudessa maalämmön
Poistoilmalämpöpumppu (lyhenne PILP) on maa- ja ilma-vesilämpöpumpun lisäksi suosittu ja varteenotettava vaihtoehto omakotitalon tai rivitaloasunnon lämmitysvaihtoehdoksi. Kodissa on paljon lämpöenergiaa tuottavaa: ihmiset, jääkaappi, pakastin, elektroniikkaa, sauna, jne. Tuotamme lämpöenergiaa huomaamattamme.NIBE poistoilmalämpöpumput ovat tämän energian kierrätysjärjestelmä: ne hyödyntävät talosta poistettavan ilman lämpöenergiaa niin tuloilman lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään kuin käyttöveden lämmitykseenkin, mihin kaikki poistoilmalämpöpumput eivät pysty.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton