• Etusivu
  • Kasvillisuus

Sisusta huussi viihtyisäksi

Rakentajan toimitus
Päivitetty 14.06.2023
20236_82347.jpg

(Kuva: Biolan)

Esimerkiksi loma-asunnoilla kuivakäymälä on oikein asennettuna ja tarpeita vastaavana mukava, hajuton, taloudellinen, ympäristöystävällinen ja helppo vaihtoehto vesivessan tilalle. Kuivakäymälän voi asentaa myös ympärivuotisesti käytettävälle asunnolle. Markkinoilla on paljon erilaisia käymälämalleja, joten jo laitetta valittaessa kannattaa miettiä, mitkä ovat oman käymälän käyttövaatimukset ja tärkeimmät ominaisuudet.

Kuivakäymälä on viisaan valinta.

Miksi tyytyä tylsään ja ikävään, kun voi suunnitella viihtyisän paikan?

Käymälärakennuksen suunnittelu ja sisustaminen ovat mitä mainiointa kesäpuuhaa. Mielikuvituksen voi antaa lentää ja tehdä huussista hauskan näköinen ja sen sisustuksesta mieluisensa idylli. Käymälän suunnittelussa ja sisustamisessa irrottelu on sallittua ja rakennuksen avajaiset on hyvä syy kutsua naapureita ja tuttavia kylään juhlajuomaa kilistelemään!

Tutustu viehättäviin ja viihtyisiin huussikuviin. Miellyttäisikö nämä näkymät?

2283_1832267_201395121727.jpg

Eikä sen huussin tosiaan tarvitse olla tylsä koppi pihan perällä, vaan sen voi tehdä pihan persoonalliseksi yksityiskohdaksikin. Hauskoja ekohuussi-ideoita voit katsoa tästä.

Kasvillisuus
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
202211_79951.jpg
Kaalien esikylvö? Asiantuntija vastaa
Esikylvimme noin 3 viikkoa sitten lehti-, parsa-, kukka- sekä punakaalta. Kylvimme taimimultaan ohjeiden mukaisesti, ja olemme pitäneet siitä lähtien mullan koko ajan kosteana. Kylvökset ovat saaneet olla koko ajan huoneenlämmössä, muovikannen alla. Mistään ei näytä pilkistävän vielä taimen alkuja. Voiko olla, että niiden kasvussa menee vieläkin kauemmin? Vai onko jokin mennyt pieleen? Ja jos, niin mitä syitä voi olla? Ensimmäistä kertaa kylvän kaaleja, joten ollaan ihan uuden äärellä. Yrttien, kukkien, kurkkujen ja kurpitsojen taimet kasvavat iloisina, mutta kaaleista ei mistään näy minkäänlaisia merkkejä. Kiitos jo etukäteen, oli mahtava löytää paikka mistä voi kysyä neuvoja ja opastusta.
20205_64469.jpg
Kaikkea oppii tekemällä itse
Olen 62 v. isoäiti. Kun olin 18 v. nuori rouva, minun puutarhani kasvoi nokkosta ja heinää. Asuimme vanhassa ok-talossa. Mieheni sisko, oli armoitettu alan harrastaja. Hän laittoi minulle viilipurkkiin mullan päälle kukansiemeniä, antoi ohjeet kuinka hoitaa ja milloin istuttaa maahan. Minun taimet olivat vihreitä karvoja, eikä koskaan kasvaneet!
20235_78176.jpg
Köynnösruusun istutus ja hoitaminen
Köynnösruusut ovat tyylikkäitä ja runsaskukkaisia köynnöksiä – ja kukkiessaan ne vetävät varmasti katseita puoleensa. Istuttamalla monta tainta vierekkäin kasvustosta tulee runsas ja näyttävä. Eri lajikkeita yhdistelemällä saadaan puolestaan aikaan erilaisia väriyhdistelmiä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton