TAKAISIN

Etanadynamiitillä eroon kivistä ja kallioista

Päivitetty: 4.6.2021

Onko pihallasi kivi tai kallio "väärässä paikassa"? Tai vanhat betoniportaat, joista pitäisi päästä eroon? Etanadynamiitillä se onnistuu!

Ter-Mitella voidaan myös madaltaa kiviä, jolloin niitä ei tarvitse kokonaan poistaa esimerkiksi terassia rakennettaessa.Ter-Mitella voidaan myös madaltaa kiviä, jolloin niitä ei tarvitse kokonaan poistaa esimerkiksi terassia rakennettaessa.

Ter-Mite -murtolaasti eli ns. etanadynamiitti antaa pihanomistajille ja -rakentajille mahdollisuuden suorittaa purku- ja raivaustyöt koti- ja mökkipihoilla ilman lupabyrokratiaa ja kallista ammattiapua! Menetelmällä pystytään kustannustehokkaasti, omin voimin, poistamaan pihaa rumentavat kohteet tai esim. toteuttamaan pihavajan, autotallin, terassin tms. pohjatöiden louhinnat!

Ter-Mitea on saatavilla 5 kg, 10 kg tai 20 kg pakkauksissa.Ter-Mitea on saatavilla 5 kg, 10 kg tai 20 kg pakkauksissa.Ter-Mite on räjäyttämistä ja muita louhintatekniikoita hienovaraisempi vaihtoehto; se sopii kalliolouhintaan ja betonirakenteiden murtamiseen myös niissä tapauksissa, joissa muut keinot eivät ympäröivien rakenteiden, turvallisuuden, säännöstöjen tai muiden olosuhteiden takia eivät tule kyseeseen. Ter-Mite on markkinoiden tehokkain kemiallinen murtolaasti!

Ter-Mite on kotimainen brändi, jota on myyty jo 13 vuotta. Sitä viedään yli 10 maahan; kaukaisimmat asiakkaat löytyvät Etelä-Amerikasta ja Afrikasta. Käyttäjinä ovat siis sekä kuluttajat (pihat, puutarhat, mökkipihat ja niiden rannat, kellarilaajennukset jne.) että ammattilaiset (erikoislouhinta vaikeissa paikoissa)!

Lue lisää

Miten Ter-Mite toimii?

Tuotteen teho perustuu kemialliseen reaktioon, joka aiheuttaa erittäin voimakkaan paisumisilmiön. Ter-Mite aiheuttaa paisuessaan merkittävän paineen, joka halkaisee kaikki suomalaiset kivilajit sekä betonityypit.

Ter-Mite on suunniteltu toimimaan hyvin Suomen olosuhteissa. Se on markkinoiden ainoa etanadynamiittituote, joka toimii myös pakkasella; sitä voidaan käyttää aina -5°C lämpötilaan asti ilman lisälämmitystä. Voit siis louhia pihallasi jo aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn!

Menetelmässä porataan rikottavaan kallioon, kiveen tai betonirakenteeseen sarja reikiä esim. Hiltillä tai muulla soveltuvalla kiviporalla. Reiät täytetään veteen sekoitetulla Ter-Mite -massalla ja kemiallisen reaktion avulla Ter-Mite muodostaa voimakkaan paineen, joka halkaisee kohteen reiästä reikään. Kun kohde on haljennut, kappaleet kuljetetaan pois; yksinkertaista.

Katso projektikuvia!

Venepaikkaa rakentamassa. Rantakivistä eroon etanadynamiitin avulla. Ensin porataan reiät...
Venepaikkaa rakentamassa. Rantakivistä eroon etanadynamiitin avulla. Ensin porataan reiät...

Mihin Ter-Mitea voidaan käyttää?

 • Kallion louhinta
 • järkäleiden pilkkominen
 • käyttökiven kontrolloitu louhiminen
 • betonirakenteiden purkaminen
 • teräsbetonirakenteiden purkaminen
 • tunnelilouhinta
 • kallioleikkaukset
 • pihojen raivaus
 • laiturien ja portaiden purku
 • sokkelien ja elementtien purku
 • jne.
Parkkipaikan laajennusta etanadynamiitin avulla.Parkkipaikan laajennusta etanadynamiitin avulla.

Kesä on pihanrakennuksen parasta aikaa - ja nyt tiedät keinon myös kovempien rakenteiden, kivien ja kallion murtamiseen! Ter-Mitelle löytyy lukuisia käyttökohteita lähes jokaisesta pihasta ja puutarhasta - Ter-Miten käyttökohteet ovat lähes rajattomat!

Etanadynamiitti murtaa vahvimmankin!Etanadynamiitti murtaa vahvimmankin!

Ota yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut Ter-Miten käytöstä projekteissasi, ota yhteyttä maahantuojaan tai jälleenmyyjiin - ja kysy lisää!

Dextec Oy
Puh. 040 5012829
E-mail: info@dextec.fi
www: www.ter-mite.fi

termite_logo_rgb

Dextec Oy on louhinta- ja purkualojen erikoistuotteita tuottava yritys. Erikoisalana ovat tärinättömän louhinnan ratkaisut, joilla työt suoritetaan ympäristöä, ympäröiviä rakenteita ja ihmisiä vaarantamatta. Tuotteita mm. Ter-Mite murtolaasti.


Isompikin keikka onnistuu etanadynamiitillä!

Isompikin keikka onnistuu etanadynamiitillä!

Kuvat:
- Juha Tontti
- Räjäytyspalvelu Sami Vainio
- Kuvat, logot, tekstit - Copyright Dextec Oy