• Etusivu
  • Hoitotyöt

Etanadynamiitti murtaa vahvemmankin!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 25.09.2020
20165_46485.jpg

Kuinka päästä eroon isosta pihakivestä?

Ter-Mite by Dextec

Onko pihallasi kivi tai kallio "väärässä paikassa"? Tai vanhat betoniportaat, joista pitäisi päästä eroon? Etanadynamiitillä se onnistuu!

Ter-Mite -murtolaasti eli ns. etanadynamiitti antaa pihanomistajille ja -rakentajille mahdollisuuden suorittaa purku- ja raivaustyöt koti- ja mökkipihoilla ilman lupabyrokratiaa ja kallista ammattiapua! Menetelmällä pystytään kustannustehokkaasti, omin voimin, poistamaan pihaa rumentavat kohteet tai esim. toteuttamaan pihavajan, autotallin tms. pohjatöiden louhinnat!

Ter-Mite on räjäyttämistä ja muita louhintatekniikoita hienovaraisempi vaihtoehto; se sopii kalliolouhintaan ja betonirakenteiden murtamiseen myös niissä tapauksissa, joissa muut keinot eivät ympäröivien rakenteiden, turvallisuuden, säännöstöjen tai muiden olosuhteiden takia eivät tule kyseeseen. Ter-Mite on markkinoiden tehokkain kemiallinen murtolaasti!

Ter-Mite on kotimainen brändi, jota on myyty jo 8 vuotta. Sitä viedään yli 10 maahan; kaukaisimmat asiakkaat löytyvät Etelä-Amerikasta ja Afrikasta. Käyttäjinä ovat siis sekä kuluttajat (pihat, puutarhat, mökkipihat ja niiden rannat, kellarilaajennukset jne.) että ammattilaiset (erikoislouhinta vaikeissa paikoissa)!

Miten Ter-Mite toimii?

Tuotteen teho perustuu kemialliseen reaktioon, joka aiheuttaa erittäin voimakkaan paisumisilmiön. Ter-Mite aiheuttaa paisuessaan merkittävän paineen, joka halkaisee kaikki suomalaiset kivilajit sekä betonityypit.

Ter-Mite on suunniteltu toimimaan hyvin Suomen olosuhteissa. Se on markkinoiden ainoa etanadynamiittituote, joka toimii myös pakkasella; sitä voidaan käyttää aina -5°C lämpötilaan asti ilman lisälämmitystä.

Menetelmässä porataan rikottavaan kallioon, kiveen tai betonirakenteeseen sarja reikiä esim. Hiltillä tai muulla soveltuvalla kiviporalla. Reiät täytetään veteen sekoitetulla Ter-Mite -massalla ja kemiallisen reaktion avulla Ter-Mite muodostaa voimakkaan paineen, joka halkaisee kohteen reiästä reikään. Kun kohde on haljennut, kappaleet kuljetetaan pois; yksinkertaista.

Katso lisää projektikuvia!

20165_46486.jpg
Huomio

Huomio

Mihin Ter-Mitea voidaan käyttää?

  • Kallion louhinta
  • järkäleiden pilkkominen
  • käyttökiven kontrolloitu louhiminen
  • betonirakenteiden purkaminen
  • teräsbetonirakenteiden purkaminen
  • tunnelilouhinta kallioleikkaukset
  • pihojen raivaus
  • laiturien ja portaiden purku
  • sokkelien ja elementtien purku
  • jne.

Tuote on saatavilla seuraavissa pakkausvaihtoehdoissa:

Muoviämpäri 5 kg
• pakkauksessa 5 kg muovisäkki
• riittoisuus n. 6 m 25 mm reikää

Muoviämpäri 10 kg
• pakkauksessa 2 x 5kg muovisäkkiä
• riittoisuus: n. 12 m 25 mm reikää

Laatikkopakkaus 20 kg
• sis. 4 x 5kg muovisäkkiä
• ammattilaispakkaus alan yrityksille.

Ter-Mite 5 kg
Ter-Mite 5 kg
Huomio

Huomio

Mitkä ovat Ter-Miten edut?

  • Turvallinen ympäröiville rakenteille
  • ei tärinää tai shokkiaaltoja
  • ei ääntä ei savua
  • ei pölyä ei lentäviä kiviä
  • ei saasteita
  • ei lupia ei erikoismiehiä
  • ei erikoislaitteita tai -kalustoa
  • luontoystävällinen
  • vesiliukoinen
  • laajin käyttölämpötila-alue
  • erittäin tehokas
  • edullinen
  • Ter-Miten teho + hinta
    = paras hinta-laatusuhde

Kesä on pihanrakennuksen parasta aikaa - ja nyt tiedät keinon myös kovempien rakenteiden, kivien ja kallion murtamiseen! Ter-Mitelle löytyy lukuisia käyttökohteita lähes jokaisesta pihasta ja puutarhasta - Ter-Miten käyttökohteet ovat lähes rajattomat!

Ota yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut Ter-Miten käytöstä projekteissasi, ota yhteyttä maahantuojaan tai jälleenmyyjiin
- ja kysy lisää!

Dextec Oy
Puh. 040 5012829
E-mail: info@dextec.fi
www: www.ter-mite.fi

20165_46488.jpg

Dextec Oy on louhinta- ja purkualojen erikoistuotteita pääasiassa ammattilaisille tuottava yritys. Erikoisalana ovat tärinättömän louhinnan ratkaisut, joilla työt suoritetaan ympäristöä, ympäröiviä rakenteita ja ihmisiä vaarantamatta. Tuotteitamm. Ter-Mite murtolaasti, MDS-poratuotteet ja Dextec -kauhankynnet.

Pienemmät kappaleet on helppo siirtää muualle. Ter-Miten avulla pääset eroon pihaasi rumentavista kivistä ja betonirakennelmista!
Pienemmät kappaleet on helppo siirtää muualle. Ter-Miten avulla pääset eroon pihaasi rumentavista kivistä ja betonirakennelmista!
Hoitotyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20221_75503.jpg
Sipuli tuo ruokaan täyteläisyyttä
Kokkauksessa vakioaineksiin kuuluva sipuli on ansainnut kaikki ne ylistyspuheet, joita siitä on kuultu. Sipuli on ratkaiseva tekijä ruokien maun kannalta. Se sopii mitä erilaisimpiin ruokiin ja sitä voi käyttää monin eri tavoin. Myös ihmisen terveys hyötyy sipulista. MTK:n tiedotteen mukaan lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että sipulia voi pitää terveysruokana. Kaiken lisäksi sipuli on ekologista ja edullista ruokaa, joka tuotetaan lähellä. Sitä saa kautta vuoden kotimaisena.Tiesitkö, että valtakunnallista sipulin teemaviikkoa vietetään viikolla 4?
202110_73159.jpg
Luonnonsuojeluliitto vaatii ympäristövaikutusten arviointia
Uudenkaupungin Kalantiin suunnitellaan maamme suurinta aurikovoimalan tuotantoaluetta. Luonnonsuojeluliitto kannattaa aurinkovoimaa, mutta on esittänyt Varsinais-Suomen ely-keskukselle ympäristövaikutusten arvioinnin tekemistä Kalannin-hankkeesta. Liitto katsoo, että hankkeen vaikutusten arviointi ja kansalaisten kuuleminen on nyt ollut riittämätöntä.
20098_17948.jpg
Suotuisa kesä kasviksille
Heinäkuun ajoittainen viileys ei koitunut vihanneksille turmioksi. Varsinkin kaalit kasvoivat ja viihtyivät hyvin. Alkukesän kylmät säät pitivät tuholaiset loitolla eivätkä ne ole myöhemminkään kiusanneet. Itä-Suomessa sateet ja ilman kosteuspitoisuus aiheuttivat keskikesällä jonkin verran hävikkiä salaatteihin ja kiinankaaliin, mutta nyt tilanne on korjaantunut. Koska alkukesän varhaisvihanneskausi alkoi hieman viipyillen, kuluttajien mielenkiinto kasviksiin laiskistui ja kasvisten kysyntä jäi heinäkuussa laimeaksi. Nyt toivotaan, että kuluttajat heräisivät kasvisten kultakauteen.Viljelijöiden arvio on, että kaikki istutetut avomaankasvikset kehittyvät korjuukuntoon suotuisasti. Lämpöä ja valoa on saatu sopivasti, joten lannoitusta on tarvittu minimaalisen vähän. Vettä on saatu taivaalta riittävästi. Ajoittainen kuivuus Pohjanmaalla hoidettiin ammattimaisesti kastelemalla. Näillä näkymin kasvissadossa päästään niin määrällisesti kuin laadullisestikin hyvään tulokseen. Parsakaalia, kukkakaalia ja rapeaa keräsalaattia suositellaan runsaaseen käyttöön. Sipuleissa on kokoa ja makua, koska ne ovat saaneet kyllikseen vettä ja kasvaneet voimakkaasti. Porkkanoiden laatu on kohdallaan.
20238_82825.jpg
Narsissit ovat kevään airueita
Isokukkaiset keltanarsissit koristavat pääsiäispöytiä ja monia pienikukkaisia narsisseja kasvatetaan kevättalven iloksi. Ne voi istuttaa keväämmällä avomaalle tai kukittaa uudelleen seuraavana vuonna, sillä esikäsiteltyjen sipuleiden hyötäminen kukkaan onnistuu helposti kotioloissakin. Muut sipulit ovat tarkoitettu ulos. Tarjolla on sekä luonnonlajeja että jalostettuja lajikkeita. Varhaisimmat narsissilajit puhkeavat kukkaan pari viikkoa lumien sulamisen jälkeen, myöhäisimmät vasta kesäkuun alussa.
20236_26431.jpg
Käymälästä potkua puutarhaan
Kompostoinnin jälkeen käymäläjätteen voi käyttää maanparannuksessa. Suljetussa kompostorissa arvokkaat ravinteet ovat suojassa sadeveden huuhtelulta. Käymäläjäte soveltuu erinomaisesti kompostoitavaksi puutarhajätteen seassa Biolan Puutarhakompostorissa tai Biolan Maisemakompostori Kivessä. Ravinnepitoiset käymäläjätteet tasapainottavat hiilipitoista ja kuivaa puutarhajätekompostia.
20219_72750.jpg
Asiantuntija vastaa: Kysymys lepän tai pajukon torjunnasta
Jos raivausahalla katkaisee lepän tai pajun ja sivelee kannon Roundupilla, niin auttaako tämä vesomiseen yhtään?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton