TAKAISIN

Valitse sopiva pensasleikkuri

Päivitetty: 16.8.2021

Olipa kyse kesävihannoista lehtipensaista tai ainavihannoista lehti- tai havupensaista, jokaista pensasta täytyy hoitaa. Sopivaa pensasleikkuria hankittaessa tulee huomioida määrätyt kriteerit: pensaan korkeus, oksan vahvuus ja laitteen virtalähde. Boschin kattavasta pensasleikkurivalikoimasta löydät verkkovirta- sekä akkukäyttöiset pensasleikkurit, jotka tarjoavat paljon etuja ja takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

 

Bosch_pensasleikkuri1_1200x675

Johdoton liikkumavapaus ja maksimaalinen teho

Boschin akkupensasleikkureilla pensaiden leikkaaminen on todella helppoa. Ne ovat keveitä, ergonomisia ja takaavat erinomaisen liikkumavapauden ilman sähköjohdon katkeamisvaaraa.

Boschin Syneon-siru tunnistaa kunkin työn vaatiman tehon. Se ohjaa erinomaisen litiumioniakun, tehokkaan moottorin ja kestävän vaihteiston täydellistä yhteistoimintaa. Litiumionipensasleikkurille syötetään sähkövirtaa kunkin työn tarpeen mukaan. Näin pystyt tekemään työt loppuun asti optimaalisen tehokkaasti ja akun maksimaalisella kestolla.

Jatkuva leikkaus ilman keskeytyksiä

Boschin Quick-Cut-teknologialla varustettu 18 V:n pensasleikkuri sopii pienille ja keskikokoisille pensaille, joiden oksat ovat enintään 20 mm:n vahvuisia. Optimoidun leikkuuliikkeen takaava Quick-Cut-teknologia mahdollistaa siistin ja tehokkaan leikkuun: oksat saadaan katkaistua kerralla.

Lukkiutumisenestojärjestelmä puolestaan takaa jatkuvan työskentelyn ilman turhia keskeytyksiä. Usein pensasleikkureissa terän jumiutuminen aiheuttaa koneen sammumisen ja oksien repiminen terien välistä on hankalaa. Bosch pensasleikkurin älykäs elektroniikka ei sammuta konetta vaan kone joko katkaisee oksan muutaman sekunnin viiveellä tai avaa terät, jolloin liian paksu oksa on helppo irrottaa terien välistä.
 

Bosch_leikkuri_1200x675

Erikoiskevyt ja hyvin tasapainotettu akkupensasleikkuri

EasyHedgeCut 18-45 on täydellinen pienten ja keskisuurten pensaiden hoitoon ja leikkaukseen. Sen poikkeuksellisen kevyt rakenne, vain 2,3 kg, ja ergonominen muotoilu mahdollistavat miellyttävän käsittelyn eri työskentelyasennoissa ja vähentävät ylävartaloon kohdistuvaa rasitusta pidempään kestävissä töissä. Optimaalisen voiman tuottava 18 V:n Li-ion-akku yhdistettynä Boschin lukkiutumisenestojärjestelmään takaa erinomaiset edellytykset voimakkaalle ja jatkuvalle leikkuulle sekä siisteille tuloksille.

easyhedgecut_1600x450

Boschin akkupensasleikkurit

  • Akkukäyttöinen ja ergonominen pensasleikkuri on helppokäyttöinen ja monipuolinen – se takaa vaivattoman ja turvallisen pensaiden leikkuun.
  • Boschin 18 V:n litiumioniakku takaa 25 % pidemmän käyntiajan. Se on erittäin kevyt ja tarvitsee vain vähän tilaa. Siinä ei ole lataustilan purkautumista ja se voidaan ladata koska tahansa – tämä varmistaa johdottoman liikkumavapauden.
  • Boschin 18 V jänniteluokan Power4All-työkalujärjestelmässä yksi ainoa akku riittää koko järjestelmän virtalähteeksi – esimerkiksi porakoneelle, pensasleikkurille, yms.

Täydellinen keskikokoisten pensaiden leikkuuseen

Verkkovirtakäyttöinen, uusi Universal Hedgecut 50 on optimaalinen ratkaisu keskikokoisten pensaiden vähämeluiseen ja helppoon leikkaamiseen. ProSilence takaa suuren tehon ja vähentää käyntimelua 80 % vain 91 dB(A) tasolle.

Energiatehokas 480 W:n moottori ja 50 mm:n terälaipan laserleikatut, timanttihiotut terät, joiden teräväli on 26 mm, katkaisevat helposti, nopeasti ja siististi jopa 26 mm:n paksuiset oksat. Tämä pensasleikkuri on optimaalinen ratkaisu pensaiden sekä havu- ja lehtipuuaitojen leikkaamiseen.

pensasleikkuri_1600x900

Verkkovirtakäyttöiset Bosch-pensasleikkurit

  • 550-700 W:n moottorit takaavat tehokkaan työskentelyn ilman turhia keskeytyksiä.
  • Ergonomiset ja pehmustetut kahvat sekä käsisuojus mahdollistavat turvallisen ja miellyttävän työskentelyn kaikissa asennoissa.
  • Erinomainen leikkuuteho suuren vääntömomentin ansiosta.
  • Lukkiutumisenestojärjestelmä takaa myös paksujen oksien keskeytymättömän leikkuun.
  • Sahaavan leikkuutoiminnon ansiosta terälaipan etuosa leikkaa nekin oksat, jotka ovat hammasväliä paksumpia.