TAKAISIN

Oli käsissäsi maaliruisku tai lehtipuhallin, sama akku toimii eri merkkien laitteissa – ympäristö kiittää!

Julkaistu: 4.3.2022

Neljä eri laturia seinässä, mikä akku oli mihinkin? Ja mikä työkalu seuraavaksi pitikään ladata? Tuttu tilanne verstaassa, autotallissa tai puutarhavajassa

Miksi sama akku ei voisi toimia kaikissa laitteissa merkistä huolimatta? Kyllä voi.

Bosch ja sen kumppanimerkit ovat ratkaisseet ongelman Power for All- allianssin avulla, joka on yksi suurimmista useiden merkkien käyttämistä 18V:n akkujärjestelmistä. Akkuyhteenliittymään kuuluvat Boschin lisäksi jo Gardena, Gloria, Flymo, Steinel, Wagner ja Rapid. Tämän helpommaksi eivät piha- ja rakennustyöt voi enää mennä: Kunhan sinulla on yksi akku ja laturi, on valittavanasi jatkossa satoja käyttökohteita.

Kaikki Boschin 18 V Power For All- akkutyökalut toimivat samalla akulla, porakoneesta trimmeriin ja oksasahasta matalapainepesuriin. Tutustu Boschin 18 V sarjaan ja valitse omasi!

Mitä sinä tarvitset seuraavaksi? Nyt 2 runkokoneen ostajalle akku- & laturipaketti kaupan päälle, edun arvo 70€!

image001

Kerää koko sarja– tai ainakin melkein...

Puutarhan tai pihan hoitajalle tai kodin kunnostajalle yhteensopivuus tarkoittaa sitä, että Boschin 18 V akkutyökalujen akkua voi käyttää myös kymmenissä muissa laitteissa Boschin valikoiman lisäksi.

Se tarkoittaa vähemmän johtoja, vähemmän latureita, vähemmän akkuja, vähemmän stressiä... Ennen kaikkea vähemmän tilaa vievää tavaraa kotiin vähemmällä rahalla, enemmän aikaa itse työn tekemiseen ja pienempää hiilijalanjälkeä laitteiden valmistukseen.

Olitpa innokas puutarhuri, tuunaaja, remontoija, sisustaja tai rakentaja, laitteet siis kannattaa ehdottomasti hankkia sillä silmällä, että samalla laturilla voi ladata kaikkien akun ja samaa akkua käyttää useissa laitteissa. Valmistajien tekisi mieli kehottaa käyttäjiä hankkimaan koko sarja, mutta yhteensopivia työkaluja ja käyttökohteita on jo niin paljon, että innokkaimmankin tee-se-itse-ihmisen hyllytila saattaa käydä ahtaaksi. Power for All -allianssin 18 V laitteita on satoja. 

1

Kahden koneen ostajalle akku kaupan päälle

Kevään 2022 kampanjassa Bosch antaa akku-laturi-paketin kaupan päälle kaikille kahden työkalun ostajille. Kampanja koskee 18V POWER FOR ALL -järjestelmään kuuluvien runkokoneiden ostajia ja on voimassa seuraavissa Bosch-jälleenmyyjäliikkeissä: Bauhaus, Carlson, Taloon.com, Motonet, Netrauta, Prisma ja Eurohamsteri. Varmista valikoima ja kampanja-aika omalta jälleenmyyjältäsi!

Kompaktin kokoinen latauslaite takaa akun optimaalisen hallinnoinnin. Latausnäyttö ilmoittaa akun varaustilan. Samalla akulla voi käyttää kaikkia Boschin Home & Garden -työkaluja. 18 V akun latausjännite on 14,4 – 18 V ja latausvirta 2,0 A.
o337681v15Akku_Variante_02_hell_BOSCH

 

Akun latautuminen täyteen kestää noin 79 minuuttia, mutta akun saa Ready-to-go-tilaan eli vähintään 80-prosenttiseen lataukseen tunnissa. Litiumioniakun voi kuitenkin ottaa koska tahansa pois latauslaitteesta – tämä ei vaurioita akkua eikä lyhennä sen käyttöikää.

Yksi akku, lukuisia mahdollisuuksia

  • Suuri työkaluvalikoima, yksi akku: ”Power for ALL” -akkujärjestelmä joustaa käyttäjän tarpeiden mukaan. Kun haluat rakentaa kirjahyllyn, hioa huonekaluja, sahata puuta, leikata pensaita tai viimeistellä nurmikon, voit käyttää Boschin ja yhteistyökumppaneiden sähkö- ja puutarhatyökaluja yhdellä ainoalla akulla.
  • Täydellä voimalla loppuun asti: Optimaalinen voima ja maksimaalinen akun kestävyys pitkäkestoisissa töissä erottavat Boschin akut muista litiumakuista. Sahaa kauemmin ja ruuvaa enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla. Syneon-siru ottaa akusta kaiken irti. Energiansyöttö ei vähene akun latauksen laskiessa, vaan kone jatkaa täydellä voimalla loppuun asti.
  • Aina käyttövalmis: Boschin litiumioniakut vakuuttavat suurella tehollaan ja pienellä koollaan. Ne ovat aina käyttövalmiina ja ne voidaan ladata täyteen tai osittain koska tahansa.
  • Kevyt kantaa ja käsitellä: Keveys on erityisen hyvä ominaisuus vaativissa projekteissa ja pitkäkestoisissa töissä, kuten hionnassa tai pensaiden leikkaamisessa.
  • Pitkä käyttöikä: Ainutlaatuinen Bosch Electronic Cell Protection (ECP) suojaa litiumioniakkua ja takaa tämän ansiosta pidemmän käyttöiän. Tämä erityinen elektroniikkaosa suojaa ylikuormitukselta, jossa akun ylikuormituksen yhteydessä laitteen toimintaa rajoitetaan automaattisesti. Se estää myös akun syväpurkautumisen ja suojaa tämän ansiosta vaurioilta. Lisäksi suorituskykyiset kennot ja lämpöä poistavat materiaalit pidentävät akun käyttöikää.

Tutustu laitteisiin

Yhteensopivalla akulla työt hoituvat hetkessä