• Etusivu
  • Rakentaminen

Maksimaalista tehoa uusilla 36 V -akkutyökaluilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 15.06.2022
20226_78480.jpg

Akkukäyttöisten puutarhakoneiden trendi jatkaa kasvuaan. Eikä ihme, sillä älykästä akkuteknologiaa hyödyntävät laitteet ovat aiempaa tehokkaampia, todella miellyttäviä käyttää ja antavat virtaa pitkään. Maksimaalista suorituskykyä edustaa Boschin uusin 36 V -akkutyökalusarja, jolla hoituvat helposti isompienkin pihojen vaativat puutarhanhoitotyöt.

Virtaa projektiin tehoakulla

Yhteensopivalla akulla työt jatkuvat ilman keskeytyksiä. Boschin 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä on kehitetty juuri tähän − sujuvaan käyttöön, jossa laitetta voi vaihtaa "lennosta" tarpeen mukaan.

Yksi tehokas 36 voltin akku toimii kaikissa saman teholuokan koneissa antaen virtaa pitkään ja pitäen työt käynnissä.

Tee vaativat työt vaivattomasti 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmällä: akku soveltuu kaikille 36V -sarjan työkaluille.
Tee vaativat työt vaivattomasti 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmällä: akku soveltuu kaikille 36V -sarjan työkaluille.

Boschin laitteiden akut käyttävät älykästä Syneon-tekniikkaa, joka tarkkailee jatkuvasti virrantarvetta ja syöttää sitä täsmälleen tarpeen mukaan. Se lisää tehoa raskaissa töissä ja vähentää virransyöttöä kevyemmissä tehtävissä akun säästämiseksi. Lataustilan ilmaisin puolestaan varmistaa, että käyttäjä tietää jatkuvasti varaustilan.

Akkutrimmeri vaativaan käyttöön

Puutarhan hoidossa hyvillä työvälineillä syntyy siistiä jälkeä – viimeistelty nurmikko luo pihaan viihtyisyyttä ja antaa edustavan kuvan koko kiinteistöstä. Boschin Advanced GrassCut 36 V:n tehokkaalla trimmerillä hoituvat haastavatkin leikkuut umpeen kasvaneilta alueilta tarkkoihin rajauksiin asti.

Laitteen erinomainen ergonomia tekee käytöstä miellyttävää. Trimmerin ohjattavuus sekä painopiste on mietitty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, jossa tasapaino takaa mukavan ja pitkäkestoisen työskentelyn.

Työskentelyä helpottaa lisäksi nopea kelan siimansyöttö: Pro-Tapin ansiosta siimaa vapautuu noin 10 mm, kun trimmeriä painetaan maata vasten. Siima on myös käärittävissä kelalle ilman työkaluja. Leikkaushalkaisija on 33 cm.

AdvancedGrassCut 36V-33 painaa vain 4 kiloa 2,0 Ah -akun kanssa ja on siksi huomattavasti kevyempi kuin perinteiset samaan käyttötarkoitukseen tarkoitetut bensiinikäyttöiset ruohotrimmerit. Trimmeri on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, joka on kompakti, pitkäikäinen ja huoltovapaa.

AdvancedGrassCut 36V-33

  • Hiiliharjaton moottori mahdollistaa vaativien kohteiden leikkaamisen
  • Kestävät materiaalit ja harjaton teknologia takaavat pitkän käyttöiän
  • Tasapainoinen ja ergonominen runko takaa helpon ja tehokkaan työskentelyn
  • EasyWind-kela nopeaan ja helppoon siiman käärintään
  • Älykäs elektroniikka takaa tasaisen suorituskyvyn ja työskentelynopeuden
  • Syneon Technology takaa valinnan mukaan optimaalisen tehon tai maksimaalisen kestävyyden
  • Suositushinta ilman akkua ja laturia 219 €, 2,0 Ah -akun ja laturin kanssa 349 € (saatavissa hyvin varustetuilta Bosch-jälleenmyyjiltä)
  • 36V POWER FOR ALL – tehokas akku kaikille Bosch 36V Home & Garden -työkaluille
20226_78482.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20065_61.jpg
Sammalta nurmikolla?
Sammal valtaa paikan, jossa nurmikko ei syystä tai toisesta viihdy. Kun nurmikko voi hyvin, ei sammal pärjää sille elintilakilpailussa. Pysyvään tulokseen päästään poistamalla sammaloitumisen syyt: nurmikon huono ravinne- tai vesitalous, maan happamuus tai tiiviys ja alueen varjoisuus.Jos nurmialue on erittäin sammaleinen, kannattaa nurmikko perustaa kokonaan uudestaan.Sammaloituneelta nurmialueelta haravoidaan irtoava sammal pois, ja alue ilmastoidaan talikolla tai sammaleenpoistajan avulla. Alue kalkitaan huolellisesti. Kalkki alentaa maan happamuutta ja estää siten sammalen kasvua. Pinnalle lisätään ohut kerros hiekkaa ja multaa. Lopuksi alue tasoitetaan jyräämällä ja kylvetään uusia siemeniä. Jos paikka on varjoinen, kannattaa valita lajikkeita, jotka menestyvät varjoisemmassakin (esim. puisto- ja etelännata). Jatkossa huolehditaan kastelusta.
20226_45906.jpg
Lehtipensasaidan leikkaaminen
Istutusleikkaus tehdään aina keväällä joko istutuksen yhteydessä tai syksyllä istutetuille taimille seuraavana keväänä. Piiskataimet leikataan noin 10 sentin korkeudelta ja haaroittuneet aitataimet 2–3 silmun päältä. Tarkoituksena on saada taimet haaroittumaan mahdollisimman alhaaltaja näin aidasta tulee tiheä alhaalta saakka. Myös vapaasti kasvavan aidanteen taimet leikataan samalla tavoin. Jos astiataimi on hyvin haaroittunut alhaalta asti, sitä ei tarvitse leikata.
20084_10429.jpg
Todellista kierrätystä oksasilppurilla
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.Lehtipuuhake on mainio raaka-aine kompostiin: se pitää massan sopivan ilmavana, tasaa kompostin kosteusoloja ja kiihdyttää mikrobitoimintaa. Havupuuhake taas on parhaimmillaan katteena.
20163_45584.jpg
Bataatti - ruokapöytään ja koristekasviksi!
(Ipomoea batatas) Sweet potatoOlet ehkä jo aiemmin tutustunut energiapitoiseen bataattiin ruuanvalmistuksessa - mutta tiedätkö että sitä voi kasvattaa ihan koristekasvinakin?
20084_10002.jpg
Valokate kesäkeittiöön
Valitsemalla katokseesi valokatteen, voit nauttia kesäillasta ulkona grillaten vaikka sadekuuro yllättäisi! Valokate suojaa sateelta, mutta päästää valonsäteet sisään aurinkoisella säällä. Fastlock Uni on täysin tiivis ja kaunis katevaihtoehto kaikenlaisiin piharakennuksiin kuten autokatokseen, huvimajaan tai grillikatokseen - kotipihaan tai mökille.
20231_76533.jpg
Talviviljely, mistä ihmeestä on kyse?
Joka kevät kotipuutarhureiden kämmenpohjia alkaa syyhytä ja siemenpussit kaivetaan esille laatikoista. Joko pian pääsisi istuttamaan tämän kesän kukkaloistoa sekä herkullista satoa. Nyt tulee vinkki niille, jotka eivät millään malttaisi odottaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton