• Etusivu
  • Kasvillisuus

Puutarhamyymälä Muhevainen

Kaupallinen yhteistyö Puutarhamyymälä Muhevainen Oy
Päivitetty 13.03.2024
20172_48287.jpg

Puutarhamyymälä Muhevaisen monipuolisista valikoimista löydät kaikki pihan ja parvekkeen kasvit ja paljon muuta istutuksiin ja puutarhanhoitoon. Pihakasvien lisäksi myymälöistä löytyvät myös siemenet, mullat, lannoitteet, ruukut ja käsityökalut - eli kaikki, mitä puutarhassasi tarvitset. Muhevaisen palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi myös pihasuunnitelmat ja neuvontakäynnit. Anna asiantuntijan auttaa! 

Etsitkö inspiraatiota puutarhan suunnitteluun tai vinkkejä pihan hoitoon? Katso tästä Muhevaisen vinkit:

Tuotteet

Puutarhamyymälä Muhevaisen valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen. Muhevaisen sivuilta voit etsiä kasveja tuoteryhmittäin, menestymisvyöhykkeittäin, kasvien ominaisuuksien mukaan sekä pölyttäjien ja perhosten suosikkien mukaan. Puutarhaystävää voit ilahduttaa lahjakortilla.

20216_71179.jpg

Palvelut

Tarvitsetko neuvoja puutarhasi suunnitteluun tai hoitoon? Pitäisikö saada piha- tai puutarhasuunnitelma? Kaipaisitko apua kuljetukseen?

Oppaat ja ohjeet puutarhaan

Lue ohjeet ja vinkit kasvien istuttamiseen, ikivihreiden talvisuojaukseen, perennapenkin perustamiseen ja niin edelleen.

20216_52407.jpg

Takuu

Monivuotisten puuvartisten pensaiden, puiden ja köynnösten takuu, koskee vain maahan istutettuja kasveja. Jos olet noudattanut annettuja istutus- ja hoito-ohjeita, ja taimet ovat kuitenkin kuolleet, ota yhteys myymälään ja palauta kuollut taimi kokonaisena juuripaakkuineen, ja kassakuitti osoituksena takuun voimassaolosta. Saat tilalle samanhintaisen taimen maksutta.

Takuu puille ja pensaille >>>

Myymälät

Muhevainen palvelee pääkaupunkiseudulla. Myymälät sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Tervetuloa ostoksille! Myymälät ovat avoinna keväästä syksyyn.

Katso sijainnit >>>

Puutarhamyymälä Muhevaisen banneri
https://muhevainen.fi/
Puutarhamyymälä Muhevainen Oy
Kasvillisuus
kasvit
suunnittelu
pensaat
puut
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

Muhevainen pihasuunnittelu
Pihasta puutarhaksi hyvällä suunnittelulla
Pihasuunnitelmaa pidetään kalliina ylellisyystuotteena, vaikka kyseessä on tärkeä pihan rakentamista ohjaava ja helpottava työkalu. Suunnittelussa asiakkaan hajanaiset ajatukset ja toiveet jalostetaan toimivaksi kokonaisuudeksi.
20174_48967.jpg
Puutarhassa ovat oikeat kasvit paikoillaan
Ollakseen viihtyisä piha tarvitsee lattian, seinät ja katon, aivan kuten sisätilatkin. Mittakaava ulkotiloissa vain on huomattavasti suurempi. Puut tuovat puutarhaan kaivattua korkeusvaihtelua ja katosmaista tunnelmaa.
20175_49247.jpg
Havukasvit pihan suunnittelussa
Jos kasvivalikoimasta puuttuvat havukasvit, saattaa kesällä rehevä puutarha muuttua syksyn tullen tyhjäksi ja autioksi. Ikivihreät kasvit ryhdistävät pihaa ja etenkin talvella ne tuovat pihaan kaivattua vehreyttä!Puutarhamyymämälä Muhevaisella kasvivalikoimaa riittää
Alppiasteri
Perennat kukkivat keväästä syksyyn
Kun valitset perennapenkkiin sekä keväällä, keskikesällä että syksyllä kukkivia lajeja, saat nauttia kukkaloistosta pitkään. Sopivien lajien valinnassa voit hyödyntää kokoamaamme ryhmittelyä eri aikaan kukkivista perennoista.
20223_77395.jpg
Perennat puutarhassa - perennaryhmien suunnittelu ei ole vaikeaa
Monivuotiset ruohovartiset kasvit eli perennat muodostavat puutarhan perustan. Perennoiden suosio perustuu loisteliaaseen, usein pitkään jatkuvaan kukintaan. Useimmiten niillä lisätäänkin pihaan kauneutta, värikkyyttä ja viihtyisyyttä, mutta ne voivat toimia myös tilanjakajina, rajapintojen häivyttäjinä, maanpinnan peitteinä sekä kasvualustan sitojina.
20227_79062.jpg
Valinnan vaikeus
Mitä pitäisi ottaa huomioon, kun miettii puutarhaan uusia pensaita ja puita? Voiko hankkia vain "kaikkea kivaa" vai kannattaisiko asiaa miettiä hieman etukäteen?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton