• Etusivu
  • Hoitotyöt

TTS tarjoaa valmiudet yrittämiseen viheralalla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö TTS-Kehitys Oy
Julkaistu 19.08.2011
20118_27452.jpg

TTS tarjoaa monipuolisesti puutarha-alan kursseja. Valikoimasta löytyy niin lyhyempiä kursseja kuin pidempiäkin koulutuksia. Tarjolla on myös erilaisia korttikoulutuksia. Tällä hetkellä ajankohtainen kurssi on esimerkiksi Yrittäminen viheralalla.

Tutustu koulutuskalenteriin

Yrittäminen viheralalla

Kesto:
1 päivä

Kuvaus:

Sisältö
Koulutuksen aiheita ovat: liikeidea, liiketoiminta-, kehitys- ja toimintasuunnitelmat, riskianalyysi, yritysmuodot sekä lainsäädäntö (kuluttajansuoja).

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija

- ymmärtää selkeän liikeidean merkityksen yrityksen/ organisaation tavoitteellisessa johtamisessa ja kehittämisessä.
- on perehtynyt liikeidean osa-alueisiin ja osaa käyttää liikeideaa yritystoiminnan suunnittelun välineenä sekä arvioida, kehittää ja testata erilaisten ideoiden toimivuutta vihertuotannossa.
- on perehtynyt yritystoimintaa, kuluttajansuojaa ja vihertuotantoa koskeviin säädöksiin ja määräyksiin niin, että osaa suunnitella ja toteuttaa käytännön toimet niiden mukaan.

Hakeminen:
Koulutuksen haku päättyy 4.10.2011. Koulutus alkaa 11.10.2011.

Tutustu kaikkiin koulutuksiin ja kursseihin

TTS-Kehitys Oy
Hoitotyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20118_27452.jpg
Hanki työturvallisuuskortti!
TTS tarjoaa monipuolisesti puutarha-alan kursseja. Valikoimasta löytyy niin lyhyempiä kursseja kuin pidempiäkin koulutuksia. Tarjolla on myös erilaisia korttikoulutuksia.Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen turvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta.Tutustu koulutuskalenteriin
20136_35313.jpg
Puutarhurista unelma-ammatti
Marjo Huovila ja Nanna Zitting opiskelevat TTS:ssä puutarhatalouden perustutkintoon, suuntautumisena kukka- ja puutarhakaupan koulutusohjelma (puutarhuri). Marjo on kokopäiväinen opiskelija ja opiskelee tutkintoon omaehtoisessa koulutuksessa, Nanna puolestaan opiskelee oppisopimusopiskelijana.TTS:n Puutarha-alalla on mahdollisuus opiskella ja suorittaa tutkinto tai osatutkinto perus-, ammatti- ja erikoisammatti tasoilla.Tutustu puutarha-alan koulutustarjontaan
20142_38104.jpg
Kasvinsuojeluainelainsäädäntö uudistui
Uudistunut laki kasvinsuojeluaineista toi mukanaan mm. asetukset koulutusohjelmasta ja integroidun torjunnan yleisistä periaatteista. Samalla kaikkien vanhojen kasvinsuojelututkintojen voimassaolo päättyi vuonna 2012. Kaikkien ammattikäyttäjien ja myyjien on suoritettava uusi kasvinsuojelututkinto 26.11.2015 mennessä.
202211_80293.jpg
Luumupistiäinen pilaa hedelmän? Asiantuntija vastaa
Ovatko luumupistiäisen vioittamat luumut syötäviä?
20097_17855.jpg
Valkeakosken asuntomessuilla koreilevat kesäkukat
Valkeakosken asuntomessuilla nähdään väljiä pihoja, joissa on tilaa niin lasten leikeille, oleskelulle kuin hyötykasvillisuudelle. Messukävijät voivat hakea vinkkejä paitsi messutalojen pihoilta myös maksuttomalta pihaklinikalta ja terassien rakentamis-työnäytöksistä.Messutalojen pihat tarjoavat käytännön esimerkkejä messukävijöille. Taimet ovat vielä pieniä, mutta kesäkukilla on piristetty pihoja ja sisäänkäyntejä. Alla muutamia poimintoja:
20241_83366.jpg
Uskallanko istuttaa?
"Taimimyymälän valikoimista haltioituneena hankin laatikollisen kesäkukkia... Mutta uskallanko istuttaa kesäkukat jo ulos?"Aurinkoinen ja lämmin ilma yhdistettynä taimi- ja kesäkukkamyymälöiden runsaisiin valikoimiin saavat helposti kauneutta ja kasveja rakastavat ihmiset haltioituneena hankkimaan kukkaloistoa myös omiin kotipuutarhoihinsa. Näin käy joskus myös kokeneemmalle kotipuutarhurille...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton