• Etusivu
  • Hoitotyöt

Tehokkailla painepesureilla nopeasti puhdasta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 03.02.2023
20203_63295.jpg

Boschin AQT-painepesurit sopivat lukemattomiin pihan ja puutarhan töihin.

Boschin AQT-painepesurisarja saa pihan ja puutarhan puhdistustyöt sujumaan vaivattomasti – oli kyse sitten puutarhakalusteiden tai auton pesusta tai vaikkapa terassien ja pihakäytävien puhdistuksesta. Painepesurisarjasta ja sen kattavasta tarvikevalikoimasta löytyvät oikeat laitteet ja varusteet kaikkiin puhdistustöihin.

Vaivatonta työskentelyä ja täydelliset pesutulokset

Bosch-painepesureissa pitkäikäinen pumppu kuljettaa veden juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Voimakkaan paineen ansiosta kohteen puhdistus käy nopeasti poistaen pinttyneenkin lian. Tehokas kylmävesipainepesuri mahdollistaa jopa 60 asteisen veden, mikä helpottaa osaltaan esimerkiksi öljytahrojen poistamista. Lisäksi painepistooliin liitettävä pesunestesuutin säästää työskentelyaikaa levityksen tapahtuessa suoraan sumuttamalla.

Kestävän ja ergonomisen rakenteensa ansiosta Bosch -painepesurit ovat erittäin vankkoja, mikä takaa turvallisen käsiteltävyyden. SDS-pikaliitinten ansiosta laitteiden käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Taitettava kahva, suutinputken ja pistoolin säilytyslokerot sekä sisäänrakennettu letkuteline varmistavat osaltaan, että pesuria on sekä helppo käyttää että kätevä säilyttää. Käytännöllisissä laitteissa on lisäksi pyörät, joten niitä on helppo kuljettaa paikasta toiseen.

AQT-pesurit tarjoavat monia innovatiivisia ominaisuuksia: 3-in-1-suuttimen avulla käyttäjä voi helposti valita kuhunkin tarkoitukseen sopivan puhdistustehon. Moottorin automaattinen pysäytystoiminto minimoi virran- ja vedenkulutuksen sekä pidentää pumpun käyttöikää. Laite on varustettu myös pumppua suojaavalla, helposti huollettavalla vesisuodattimella.

Bosch-painepesurien säädöt ovat valittavissa käyttötarkoituksen mukaan.
Bosch-painepesurien säädöt ovat valittavissa käyttötarkoituksen mukaan.

Bosch-painepesurien keskeiset ominaisuudet

  • Monikäyttöisyys: Monipuolisten käyttömahdollisuuksien ja kattavien tarvikkeiden ansiosta teet jokaisen puhdistustyön nopeasti ja vaivattomasti. Pesuriin liitetyt tarvikkeet ovat aina käyttövalmiina.
  • Pieni vedenkulutus: Säästää vettä, ympäristöä ja kustannuksia. Pienen virtauksen ansiosta Boschin AQT-painepesurit kuluttavat vettä vähemmän kuin tavallinen puutarhaletku.
  • Erinomainen puhdistusteho: Voimakkaat ja tehokkaat pumput varmistavat maksimaalisen paineen.
  • Kompaktit ulkomitat: Nerokkaan muotoilun ja pienen koon ansiosta AQT-painepesuri on helposti siirrettävissä ja sen voi varastoida vaivattomasti autotalliin tai komeroon.

Löydä sopivin painepesuri

Sopivan painepesurin valinta useista vaihtoehdoista saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Lähtökohtana on hyvä pitää käyttökohteita, joihin pesuria enimmäkseen tarvitsee. Valintaa helpottaa tuoteneuvoja, jonka avulla saat helposti määritettyä juuri sinun tarpeisiisi sopivat mallit.

20203_63309.jpg

Katso video Bosch painepesureista!

Robert Bosch Oy / Työkalut
Hoitotyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20065_61.jpg
Sammalta nurmikolla?
Sammal valtaa paikan, jossa nurmikko ei syystä tai toisesta viihdy. Kun nurmikko voi hyvin, ei sammal pärjää sille elintilakilpailussa. Pysyvään tulokseen päästään poistamalla sammaloitumisen syyt: nurmikon huono ravinne- tai vesitalous, maan happamuus tai tiiviys ja alueen varjoisuus.Jos nurmialue on erittäin sammaleinen, kannattaa nurmikko perustaa kokonaan uudestaan.Sammaloituneelta nurmialueelta haravoidaan irtoava sammal pois, ja alue ilmastoidaan talikolla tai sammaleenpoistajan avulla. Alue kalkitaan huolellisesti. Kalkki alentaa maan happamuutta ja estää siten sammalen kasvua. Pinnalle lisätään ohut kerros hiekkaa ja multaa. Lopuksi alue tasoitetaan jyräämällä ja kylvetään uusia siemeniä. Jos paikka on varjoinen, kannattaa valita lajikkeita, jotka menestyvät varjoisemmassakin (esim. puisto- ja etelännata). Jatkossa huolehditaan kastelusta.
20226_45906.jpg
Lehtipensasaidan leikkaaminen
Istutusleikkaus tehdään aina keväällä joko istutuksen yhteydessä tai syksyllä istutetuille taimille seuraavana keväänä. Piiskataimet leikataan noin 10 sentin korkeudelta ja haaroittuneet aitataimet 2–3 silmun päältä. Tarkoituksena on saada taimet haaroittumaan mahdollisimman alhaaltaja näin aidasta tulee tiheä alhaalta saakka. Myös vapaasti kasvavan aidanteen taimet leikataan samalla tavoin. Jos astiataimi on hyvin haaroittunut alhaalta asti, sitä ei tarvitse leikata.
20084_10429.jpg
Todellista kierrätystä oksasilppurilla
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.Lehtipuuhake on mainio raaka-aine kompostiin: se pitää massan sopivan ilmavana, tasaa kompostin kosteusoloja ja kiihdyttää mikrobitoimintaa. Havupuuhake taas on parhaimmillaan katteena.
20117_27145.jpg
Keväinen kukkapilvi ja syksyn punaiset marjat - Pilvikirsikka
Voimakkaasti kasvava, terve, kaunis ja upeasti kukkiva pienehkö puu/pensas kotipihan näyttäväksi yksittäiskasviksi tai osaksi ryhmäistutusta. Keväällä valkoinen pilvihuntu - syksyllä punaiset marjat lintujen iloksi ja ravinnoksi!Katso pilvikirsikka Kasvikortistossa
20216_71405.jpg
Lataa aivosi luonnossa -näyttely: luonnon hyvin­vointi­vaikutukset
Luonto hoitaa meitä ihmisiä tutkitusti monin tavoin; aistimme kohentuvat, verenpaine laskee, aivot voivat paremmin, vastustuskykymme voimistuu ja jo pelkkä metsäilman hengittäminen edistää terveyttämme. Haltian uusi näyttely "Lataa aivosi luonnossa" vie polulle luonnon hyvinvointivaikutusten ääreen.
20231_80610.jpg
Tunnetko kukkivat huonekasvisi? Tutustu köynnös- ja amppelikasveihin
Kasveilla lisäät kotisi viihtyvyyttä. Viherkasvien ohella kukkivat ruukkukasvimme palkitsevat hoitajansa ihastuttavilla kukillaan. Tunnetko kukkivat kasvit? Osaatko hoitaa niitä? Kukkivien huonekasvien kolmannessa osassa esittelemme köynnöstäviä, säleikköön ja amppeliin sopivia kasveja.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton