TAKAISIN

Sähkötoiminen monitoimityökalu puutarhakäyttöön

Julkaistu: 12.5.2017

Boschin AMW 10 on ensimmäinen sähkötoiminen monitoimityökalu puutarhakäyttöön. Se on trimmeri, pensasleikkuri ja korkean paikan oksasaha yhdellä kertaa ja sisältää näin kolme puutarhanhoidossa vaadittavaa tärkeää toimintoa yhdessä ja samassa laitteessa.

 

AMW 10:n ytimen muodostaa voimakas 1 000 watin käyttöyksikkö, joka takaa erinomaisen tehon joka käyttökerralla. Siinä on yksilöllisesti säädettävissä oleva kahva, joka voidaan mukauttaa erilaisiin tehtäviin ja erikokoisille henkilöille sopivaksi. Tästä huolimatta laitteen pituus on kuitenkin vain noin yksi metri ja koukun ansiosta se on helppo ripustaa pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

Työkalujen kiinnittäminen käyttöyksikön varteen sujuu vaivattomasti vain kolmessa vaiheessa: löysää säätöruuvi, aseta työkalu varteen, niin että se napsahtaa paikalleen, sulje säätöruuvi. Muuta ei tarvita: trimmeri, pensasleikkuri ja korkean paikan oksasaha ovat taas käyttövalmiit.

Trimmerillä viimeistelty nurmikko

Trimmerityökalulla varustettuna AMW 10:n pituus on noin 1,70 metriä ja paino 5,5 kiloa. Laitteen taivutettu varsi ja toimitukseen sisältyvä olkahihna helpottavat työskentelyä. Sen 3,5 millimetriä paksut muoviterät ovat erittäin pitkäikäiset ja leikkaavat nurmikon erityisen siististi. Leikkausjäljen halkaisija on jopa 36 cm, mikä saa työt edistymään ripeästi.

Pensasaita siistiksi ilman tikkaita

Pensasleikkurin terän pituus on 43 cm ja hammasväli 15 mm. Kun se on asetettuna käyttöyksikköön, laitteen kokonaispituus on noin 2,30 metriä. Terää voi kääntää täydet 180 astetta, mistä johtuen se voidaan mukauttaa täydellisesti kulloiseenkin työtilanteeseen. Näin on esimerkiksi mahdollista leikata korkeamman pensasaidan vaakasuora yläpinta ilman tikapuille nousemista.

Helppo ja nopea oksien leikkuu

Korkean paikan oksasahatyökalu on ketjusaha, jonka leikkauspituus on 25 cm. Se voidaan kiinnittää joko suoraan käyttöyksikköön tai ylimääräiseen pidennyskappaleeseen. Laitteen pituus ilman pidennyskappaletta on 2,10 metriä, pidennyskappaleen kanssa 2,80 metriä. Laite toimii korkealla ketjunopeudella, kaksitoista metriä sekunnissa. Automaattinen voitelujärjestelmä takaa, että ketjulta ei milloinkaan lopu öljy.

Varren päässä olevien koukkujen ansiosta voidaan kaikki kolme työkalua ripustaa syrjään yhtä helposti kuin itse käyttölaite. Trimmerin muoviterät ja korkean paikan oksasahan terä ja ketju sisältyvät Boschin lisävarustevalikoimaan.

Monitoimityökalut sekä muut puutarhatyökalut löydät verkkokaupasta!