TAKAISIN

Maksimaalista tehoa uusilla 36 V -akkutyökaluilla

Päivitetty: 15.6.2022

Akkukäyttöisten puutarhakoneiden trendi jatkaa kasvuaan. Eikä ihme, sillä älykästä akkuteknologiaa hyödyntävät laitteet ovat aiempaa tehokkaampia, todella miellyttäviä käyttää ja antavat virtaa pitkään. Maksimaalista suorituskykyä edustaa Boschin uusin 36 V -akkutyökalusarja, jolla hoituvat helposti isompienkin pihojen vaativat puutarhanhoitotyöt. 

  

Virtaa projektiin tehoakulla

Yhteensopivalla akulla työt jatkuvat ilman keskeytyksiä. Boschin 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmä on kehitetty juuri tähän − sujuvaan käyttöön, jossa laitetta voi vaihtaa ”lennosta” tarpeen mukaan.

Yksi tehokas 36 voltin akku toimii kaikissa saman teholuokan koneissa antaen virtaa pitkään ja pitäen työt käynnissä.

Tee vaativat työt vaivattomasti 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmällä: akku soveltuu kaikille 36V -sarjan työkaluille.Tee vaativat työt vaivattomasti 36V POWER FOR ALL -akkujärjestelmällä: akku soveltuu kaikille 36V -sarjan työkaluille.

Boschin laitteiden akut käyttävät älykästä Syneon-tekniikkaa, joka tarkkailee jatkuvasti virrantarvetta ja syöttää sitä täsmälleen tarpeen mukaan. Se lisää tehoa raskaissa töissä ja vähentää virransyöttöä kevyemmissä tehtävissä akun säästämiseksi. Lataustilan ilmaisin puolestaan varmistaa, että käyttäjä tietää jatkuvasti varaustilan.

Akkutrimmeri vaativaan käyttöön

Puutarhan hoidossa hyvillä työvälineillä syntyy siistiä jälkeä – viimeistelty nurmikko luo pihaan viihtyisyyttä ja antaa edustavan kuvan koko kiinteistöstä. Boschin Advanced GrassCut 36 V:n tehokkaalla trimmerillä hoituvat haastavatkin leikkuut umpeen kasvaneilta alueilta tarkkoihin rajauksiin asti.

Laitteen erinomainen ergonomia tekee käytöstä miellyttävää. Trimmerin ohjattavuus sekä painopiste on mietitty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi, jossa tasapaino takaa mukavan ja pitkäkestoisen työskentelyn.

Työskentelyä helpottaa lisäksi nopea kelan siimansyöttö: Pro-Tapin ansiosta siimaa vapautuu noin 10 mm, kun trimmeriä painetaan maata vasten. Siima on myös käärittävissä kelalle ilman työkaluja. Leikkaushalkaisija on 33 cm.

AdvancedGrassCut 36V-33 painaa vain 4 kiloa 2,0 Ah -akun kanssa ja on siksi huomattavasti kevyempi kuin perinteiset samaan käyttötarkoitukseen tarkoitetut bensiinikäyttöiset ruohotrimmerit. Trimmeri on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, joka on kompakti, pitkäikäinen ja huoltovapaa.

AdvancedGrassCut 36V-33

  • Hiiliharjaton moottori mahdollistaa vaativien kohteiden leikkaamisen
  • Kestävät materiaalit ja harjaton teknologia takaavat pitkän käyttöiän
  • Tasapainoinen ja ergonominen runko takaa helpon ja tehokkaan työskentelyn
  • EasyWind-kela nopeaan ja helppoon siiman käärintään
  • Älykäs elektroniikka takaa tasaisen suorituskyvyn ja työskentelynopeuden
  • Syneon Technology takaa valinnan mukaan optimaalisen tehon tai maksimaalisen kestävyyden
  • Suositushinta ilman akkua ja laturia 219 €, 2,0 Ah -akun ja laturin kanssa 349 € (saatavissa hyvin varustetuilta Bosch-jälleenmyyjiltä)
  • 36V POWER FOR ALL – tehokas akku kaikille Bosch 36V Home & Garden -työkaluille