• Etusivu
  • Hoitotyöt

Lasitetulla parvekkeella on kesä!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 29.01.2015
20145_39420.jpg

Parvekelasitus ja lasitettu terassi antavat lisää viihtyisää asuintilaa.

Parvekelasitus ja lasitettu terassi antavat lisää viihtyisää asuintilaa. Lasitus suojaa sateelta ja lumelta sekä lenteleviltä roskilta. Melu vähenee ja sisustettavuus paranee. Energiaa säästyy ja pinnat pysyvät siisteinä. Remonttivälit pitenevät. Muunna lasitettu parveke ja terassi sellaiseksi, josta olet aina haaveillut: juhlien pitopaikaksi, harrastetilaksi, pikkupuutarhaksi, lukunurkaksi… anna mielikuvituksesi lentää.

Lue lisää terassilasituksesta

Aloita kevät varaamalla ilmainen sunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Parvekelasitus muuttaa parvekkeen mukavaksi lisätilaksi

Haluaisitko syödä aamiaista parvekkeella kärsimättä kylmästä tuulesta? Haluaisitko syödä illallista parvekkeella, ilman että vieraasi kärsivät sateesta? Lumon parvekelasitus muuttaa avoimen, tuulisen ja säille alttiin tilan suojatuksi oleskelutilaksi, joka suorastaan kutsuu viettämään aikaa siellä.

Lumon parvekelasitus on turvallinen ja pitkäikäinen ratkaisu
Lumon parvekelasitus on turvallinen ja pitkäikäinen ratkaisu

Lasitus antaa suojan tyylikkäästi, valoisuutta menettämättä

Lumon tarjoaa parvekelasituksia, jotka ovat ulkonäöltään, toiminnallisuudeltaan, helppokäyttöisyydeltään, tyylikkyydeltään ja hinnaltaan parasta luokkaa. Lisää turvallisuutta alimpiin kerroksiin. Lumon lasitus on turvallinen ja pitkäikäinen ratkaisu. Sisään avautuvat parvekelasit on helppo pestä turvallisesti parvekkeelta kurottelematta. Lumon lasitus tuo elämään jotain erityistä ja ainutlaatuista. Toteuta sinäkin oma unelmasi yhdessä Lumonin kanssa.

Parvekelasien huolto

Lumon parvekelasitus on tehty kestämään. Hyväkin tuote kaipaa aika-ajoin huolto ja säätöä. Lumon tarjoaa nyt helpon tavan huoltaa ja säätää parvekelasitus toimimaan uuden lailla. Parvekelasien huolto antaa turvallisia ja viihtyisiä lisävuosia parvekkeelle.

  • Parvekelasien laskennallinen ikä 25-30 vuotta huollettuna
  • Suositeltu huolto 7 vuotta asennuksen jälkeen
  • Suositeltu huoltoväli 5 vuotta ensihuollon jälkeen
Lumon Suomi Oy
Hoitotyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Puutarha.net-uutiskirje
Oletko multasormi, maailmanluokan puutarhuri tai innokas kaikkien kasvien kokeilija? Puutarha.net-uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden pihan- ja puutarhanhoitajien kokeiluihin ja kokemuksiin, nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuoteideat tai yksinkertaisesti fiilistele kasvi- ja kukkaloistoa tai mielenkiintoisia harvinaisuuksia.

Aiheeseen liittyvää

20223_77333.jpg
Kesäköynnökset peittävät, roikkuvat ja kiipeävät!
Suomen kesäsää muuttuu nopeasti. Jos tänään paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta, seuraava päivä saattaakin olla sateinen ja jopa rakeinen. Kuten kesäkalusteita, myös kesäkukkia voi suojata vaihtelevilta ja arvaamattomilta sääoloilta lasitetulla terassilla. Se antaa kasveille tarvittaessa suojaa tuulelta, sateelta ja suoralta auringonpaisteelta.
20142_37820.jpg
Terassi suojaan talven lumilta - Nyt -15%
Aloita varaamalla ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäyntiTilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti parvekelasituksestaTilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti terassilasituksesta
20144_38709.jpg
Lasitetulla parvekkeella ja terassilla on jo kesä!
Parvekelasitus ja lasitettu terassi antavat lisää viihtyisää asuintilaa. Lasitus suojaa sateelta ja lumelta sekä lenteleviltä roskilta. Melu vähenee ja sisustettavuus paranee. Energiaa säästyy ja pinnat pysyvät siisteinä. Remonttivälit pitenevät. Muunna lasitettu parveke ja terassi sellaiseksi, josta olet aina haaveillut: juhlien pitopaikaksi, harrastetilaksi, pikkupuutarhaksi, lukunurkaksi… Anna mielikuvituksesi lentää.Lue lisää terassilasituksesta
22_P_93840.jpg
Veikö talvi kasveja?
Moni puutarhanomistaja on tänä keväänä odottanut vanhojen perennojen, pensaiden ja jopa puiden kasvuunlähtöä turhaan. Hämmennystä on herättänyt jopa kestäviksi todettujen kurtturuusujen vanhojen kasvustojen kuoleminen.Miksi tämä talvi oli niin vaativa kasveille?
20237_82510.jpg
Tuijan leikkaus spiraaliksi? Asiantuntija vastaa
Haluisin leikata timanttituijani spiraaleiksi, mihin aikaan se olisi hyvä tehdä ja ennen kaikkea, miten se tapahtuu? Ohjetta olisin vailla. Tuijat ovat n. 1 m korkeita.
20065_61.jpg
Sammalta nurmikolla?
Sammal valtaa paikan, jossa nurmikko ei syystä tai toisesta viihdy. Kun nurmikko voi hyvin, ei sammal pärjää sille elintilakilpailussa. Pysyvään tulokseen päästään poistamalla sammaloitumisen syyt: nurmikon huono ravinne- tai vesitalous, maan happamuus tai tiiviys ja alueen varjoisuus.Jos nurmialue on erittäin sammaleinen, kannattaa nurmikko perustaa kokonaan uudestaan.Sammaloituneelta nurmialueelta haravoidaan irtoava sammal pois, ja alue ilmastoidaan talikolla tai sammaleenpoistajan avulla. Alue kalkitaan huolellisesti. Kalkki alentaa maan happamuutta ja estää siten sammalen kasvua. Pinnalle lisätään ohut kerros hiekkaa ja multaa. Lopuksi alue tasoitetaan jyräämällä ja kylvetään uusia siemeniä. Jos paikka on varjoinen, kannattaa valita lajikkeita, jotka menestyvät varjoisemmassakin (esim. puisto- ja etelännata). Jatkossa huolehditaan kastelusta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton