TAKAISIN

Akkuvesipumpulla hyödynnät kätevästi sadeveden

Päivitetty: 21.9.2020

Räystään alla oleva sadevesitynnyri täytyy vauhdilla syksyn sateiden myötä. Kertynyttä sadevettä voi hyödyntää niin pihan kasvien kastelussa, kuin esimerkiksi puutarhatyökalujen ja välineiden puhdistamisessa. Veden hyötykäyttöä ja tynnyrin tyhjentämistä helpottaa huomattavasti uusi akkukäyttöinen GardenPump 18 -vesipumppu, joka on liitettävissä helposti puutarhaletkuun.
 

Akkukäyttöinen GardenPump 18 pumppaa sadeveden helposti mistä tahansa vesisäiliöstä.Akkukäyttöinen GardenPump 18 pumppaa sadeveden helposti mistä tahansa vesisäiliöstä.

Helpottaa kastelu- ja puhdistustöitä

Boschin kehittämän johdottoman sadevesipumpun ansiosta puutarhan harrastajat voivat nyt jättää hyvästit kastelukannuille. Akkukäyttöistä sadevesipumppua voidaan käyttää missä tahansa ilman verkkovirtaa. Se on ihanteellinen työkalu kasvien, kukkien ja vihannesten kasteluun.

GardenPump 18 soveltuu kaikkiin tavallisiin vesisäiliömalleihin, joiden tilavuus on enintään 1 000 litraa, ja siinä on sopiva hana tavallisille puutarhaletkuliittimille. Pumppu takaa tehokkaan virtauksen jopa 25 metrin etäisyydelle. Lisäksi siinä on riittävästi voimaa esimerkiksi 2 metrin korkeudessa roikkuvien amppeleiden kasteluun. Laite on omiaan myös puutarhakalusteiden tai pihakivetysten puhdistamiseen.

Pumppu voidaan myös liittää sprinkleriin tai kastelujärjestelmään, jolloin kertynyttä sadevettä voidaan hyödyntää kätevästi nurmikon kasteluun. Nurmikko pysyy tasaisen vihreänä käyttämällä ajastintoimintoa ja takaiskuliitintä sadetus- ja kastelujärjestelmien kanssa. GardenPump 18 -laitteessa on myös integroitu antilipon liitin: Jos pumppu pysäytetään, se syöttää ilmaa automaattisesti liitosletkuun, jotta vesi ei pääse tahattomasti ulos.

Roiskesuojattu akun ohjausyksikkö voidaan joko asentaa seinään tai suoraan säiliöön. Paristolokero on suljettu vesitiiviillä kannella. Sovelluksesta ja halutusta käyttöajasta riippuen GardenPump 18: ta voidaan käyttää 2,0 - 6,0 Ah: n akuilla. Yksi 2,5 Ah: n akku tarjoaa 30 minuutin käyttöajan, jonka aikana laite pumppaa jopa 330 litraa vettä. 

Näin akkuvesipumppu toimii - katso video

Akkuvesipumppun ominaisuudet:

  • Soveltuu sadeveden pumppaamiseen avonaisista tai kannella varustetuista vesisäiliöistä
  • Sisältää seinä- ja säiliökiinnikkeet eri paikoissa olevia vesisäiliöitä varten
  • Kolmiasentoinen ajastintoiminto sadetus- ja kastelujärjestelmille
  • Pumppaa tehokkaasti jopa 25 metriin asti ja sopii siksi useimmille puutarhoille
  • Voimakas virtaus ja suihkutus vaikeapääsyisten kasvien kasteluun ja pieniin puhdistustehtäviin
Sadevesipumppua käytetään ohjausyksikön LED-näytöltä, josta virran kytkeminen, ajastus sekä akun lataustilan lukeminen on helppoa ja kätevää.

Sadevesipumppua käytetään ohjausyksikön LED-näytöltä, josta virran kytkeminen, ajastus sekä akun lataustilan lukeminen on helppoa ja kätevää.

Yksi akku kaikkiin laitteisiin

Bosch tarjoaa kotinikkareille ja puutarhureille markkinoiden laajimman 18 voltin "Power for All" -akkujärjestelmän, joka yhdistää puutarha- ja sähkötyökalut. Yhdellä ja samalla 18 voltin paristolla voit käyttää yli 30 työkalua, kuten porakoneita, hiomakoneita ja kulmahiomakoneita, pistosahoja, pensasleikkureita, ruohonleikkureita - ja nyt ensimmäistä kertaa myös sadevesipumppua.

Tee-se-itse-harrastajat voivat käyttää sujuvasti eri työkaluja ilman useita akkuja ja latureita, ja säästävät samalla tilaa ja rahaa.Tee-se-itse-harrastajat voivat käyttää sujuvasti eri työkaluja ilman useita akkuja ja latureita, ja säästävät samalla tilaa ja rahaa.