TAKAISIN

Kanittaako kukkapenkin reunus?

Päivitetty: 29.6.2020
Rajauskivi, harmaa.Rajauskivi, harmaa.

Pihan kunnostajalla on yleensä valtava tarve saada hallintaansa luonnon entropia eli epäjärjestys. Tämä tarve näkyy tarpeena eritellä ja rajata pihan erilaisia toiminnallisia alueita omaksi, paremman järjestyksen tilaksi. Oletteko samaa mieltä?

Kukkapenkin rajaaminen ja muidenkin rajauksien tekeminen onnistuu joustavasti Rajauskivellä.

Hauskan muotonsa ansiosta kiveä voi käyttää erilaisiin rajauksiin sekä myös pihan päällysteeksi. Omintakeinen muotokieli eroaa muista pihan betonituotteista. Sopivan kokoinen kivi kääntyy mitä erilaisempiin muotoihin ja on aina uudelleen -ja uudelleen- käytettävissä kukkapenkin muodonkin muuttuessa!

Tutustu AKO Garden -pihakiviin

Rajauskiveä löytyy harmaana, punaisena ja mustana. Lavalle on pakattu kiviä 320 kappaletta. Yksinkertaista rajausta syntyy tästä määrästä 44 m tai päällystettä 6,3 m2. Itse kiven koko on 210x140x70 mm.

Kysy myyjältäsi myös yksittäiskappaleita laajenevan tarpeesi mukaan - ja keksi oma käyttötapasi Rajauskivelle!

Mitä Sinä tekisit Rajauskivillä?Mitä Sinä tekisit Rajauskivillä?

Rajauskivi on siis pieni ja nerokas, rajauksiin ja pienimuotoisiin pengerryksiin tarkoitettu, monikäyttöinen kivi. Kivi sopii myös päällystekiveksi kyljelleen laitettuna. Harmaana, mustana ja punaisena saatava Rajauskivi hurmaa takuulla kukkapenkin reunuksissa!

Rajauskivi, musta.Rajauskivi, musta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko Rajauskivestä? Laita rasti ruutuun, niin Sinuun otetaan yhteyttä!

AKO Garden -tuotteita myyvät myös monet jälleenmyyjät kuten Byggmax, Taloon.com, Netrauta.fi, Kivapiha, SK-Center ja monet muut pisteet. Voit asioida myös Rakennusbetoni ja -Elementti Oyn tehtaanmyymälässä Hollolassa!